Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kiedyś pytałem o taką przeróbkę, miałem MMI panel, mam nawigację, czytnik w schowku, blutek pod siedzeniem, antena na dachu GPS niby wszystko tylko wymienić ekran z mono na kolor. Jak się okazało nie da się tak, trzeba wywalić wszystko i wstawić komplet 2G albo od razu 3G. Jeśli ktoś nie ma MMI tylko monochromatyczny wyświetlacz a chce kolor to nie problem, przekłada się ekranik i podobno wszystko trybi, ale w przypadku jak jest nawi czerwony ekran i wzmak to d*pa, się nie da i tyle. Tak mi powiedzieli szpece w dwóch miejscach gdzie dzwoniłem.

A ja mam pytanko, bo słyszałem ale chciał bym się upewnić ...czy z 3G High na 3G plus do wymiany mogą pozostać wszystkie połączenia ?? tylko do wymiany jest panel MMI i tuner w bagażniku, czy coś jeszcze ??

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukaj lepszego wzmaka 5 kanalowego...

Opublikowano

Teraz jak wracałem wieczorem to już coś w ogóle umarło. Gra normalnie tylko prawy przód, czy to z SD czy CD, radio przerywa tak po sekundzie gra a potem nie gra, jak by była ochrona CP, resetowałem MMI tylko ale nie pomaga.

Wcześniej po zamontowaniu to jak już pisałem dźwięk do d*py, mało niskich, dużo średniego i tak ogólnie jakoś przesterowane wszystko, tył to grał jak by nie było dużych głośników tylko soprany w drzwiach same. No a teraz już zupełny kibel się stał, myślałem że może się wzmak upalił czy coś źle na kabelkologii zrobiliśmy, ale jak jest dźwięk z nawigacji to gra we wszystkich kanałach.

Sam już nie wiem, może kwestia jakiegoś kodowania. Ma ktoś o tym pojęcie??

Opublikowano

to jest normalny objaw ochrony CP - zapnij VAG'a i Ci pokarze

radio tak ma że czasami po kilku godzinach dopiero ochrona się pojawia jak nie była ściągana :wink:

Opublikowano

Czy przy MMI 2G oraz opcji B&O jest dodatkowa/osobna regulacja basu?

Opublikowano

Tak

Opublikowano

Muszę w takim razie sprawdzić o co chodzi, maskownice+ilość głośników zgodna z zabudowa B&O jednak regulacja basu u mnie brak:banghead:

Opublikowano
to jest normalny objaw ochrony CP - zapnij VAG'a i Ci pokarze

radio tak ma że czasami po kilku godzinach dopiero ochrona się pojawia jak nie była ściągana :wink:

No tak Jarek, ale ja dopiero co wróciłem dwa dni temu z ochrony komponentu z ASO, to co jest, załapał na nowo ?? Coś dziwnego .

Opublikowano

Fizycznie jest i chaza

Opublikowano

Ja też mam fizycznie Suba a gra jeden głośnik teraz w drzwiach, za to jest 3G :grin:

Opublikowano

A to Ci hicior, dlaczego tak?

Opublikowano
Ja też mam fizycznie Suba a gra jeden głośnik teraz w drzwiach, za to jest 3G :grin:

Jest blad 2095 :wink:

Opublikowano

Kurde Grzegorz coś wiesz .. bo ja już powoli ASO umawiam na kolejnę CP a nie wiem, czy jest sens, jak masz jakieś rozwiązanie to daj znać proszę bo radość z nowego 3G jak na razie obróciła się w rozczarowanie, a przecież nei po to rezamy :wink: Bład 2095 to nie kumam, ja mam kabel VagCanPro od kilku praktycznie dni i tyle co wiem to ze jeden koniec do USB a drugi pod kierę :grin:

Opublikowano

Tak

Przepraszam Panowie za błąd z mojej strony, co innego pisze, co innego myślę...chodziło nie o regulacje basu a możliwość sterowania wooferem w MMI 2G+B&O? Jest taka lub też być powinna?

Opublikowano

moze MMI masz źle podłączony? może odcina zasilanie po wyłączeniu auta, a MMI 3G jest bardzo wrażliwe na zanik zasilania i pojawia się tu ochrona CP

sam tak kiedyś miałem :facepalm:

Opublikowano

Janusz, 2095 to jest własnie ochrona komponentu:wink:

---------- Post dopisany at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ----------

moze MMI masz źle podłączony? może odcina zasilanie po wyłączeniu auta, a MMI 3G jest bardzo wrażliwe na zanik zasilania i pojawia się tu ochrona CP

sam tak kiedyś miałem :facepalm:

Myślę, że to może być CP Jarku, pamiętasz jak mi wszystko po kolei wjeżdżała ochrona przez 3 dni po złym zdjęciu CP w ASO ?:facepalm: Gdyby było źle podpięte to bez kluczyka nie dało by się uruchomić a chyba się daje :eusathink:

Opublikowano

zareklamuj usługę CP w aso :wink:

Opublikowano

Panowie mam do kupienia kierownicę nówkę płaską biała nić z multifunkcją razem z poduszką tylko poduszka jest na jeden nabój kiera z polifta ale nie wiem czy od a4 czy od a3 jak jest w a4 polift są dwa naboje ? czy jeden ? podejdzie to do a4 przed lift ?

Jakby podeszła to mogę komuś też załatwić bo jest parę sztuk.