Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie, jakie ledy dać w halogeny? tylko takie żeby mi błędu nie wywalało :grin: dojrzałem w końcu do decyzji żeby wymienić te straszne żarówki :decayed:

Jędrek, mam fajne ledy na wydaniu. Jak poczekasz do wieczora, to napiszę więcej.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie, jakie ledy dać w halogeny? tylko takie żeby mi błędu nie wywalało :grin: dojrzałem w końcu do decyzji żeby wymienić te straszne żarówki :decayed:

Jak najbardziej podpinam się pod temat, też nie daje mi spokoju te żółte światło, które co rano mnie wita a przed spaniem żegna:screwy: jakie ledy lub Hidy polecacie, ewntualnie jakieś namiary na sprawdzonych sprzedawców? Oczywiście prio numer 1 - brak błędów;)

Opublikowano

Ja mam H11 CREE od tego sprzedawcy => H11 CREE LED CAN BUS PRZECIWMGIELNE AUDI A4 AVANT (3901236545) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. błędów brak :)

Opublikowano

H11 16xLED CREE BIAŁA DZIENNE PRZECIWMGIELNE (3938396210) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ja się nad takimi zastanawiam, błędu chyba nie będzie, no one coś koło 70 W mają, tylko czy nie wypalą odbłyśnika:facepalm:

A druga spraw, czy faktycznie warto płacić tyle siana, czy lepiej wziąć te:

H11 29W CAN PRZECIWMGIELNE DZIENNA AUDI A5 8T (3929822737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

diodek trochę mniej, ale chyba jakiejś kolosalnej różnicy w świeceniu nie będzie, jak sądzicie?

Opublikowano
H11 16xLED CREE BIAŁA DZIENNE PRZECIWMGIELNE (3938396210) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ja się nad takimi zastanawiam, błędu chyba nie będzie, no one coś koło 70 W mają, tylko czy nie wypalą odbłyśnika:facepalm:

H11 29W CAN PRZECIWMGIELNE DZIENNA AUDI A5 8T (3929822737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

diodek trochę mniej, ale chyba jakiejś kolosalnej różnicy w świeceniu nie będzie, jak sądzicie?

Bierz te drugie w zupełności Ci wystarcza a i sprawdzone są - nie wywalają błędów na fis :wink: Kolor świecenia też Ok

Opublikowano

Ja mam te co Cuber też od tego sprzedawcy i też polecam.

---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ----------

Gdzie można w sieci zamówić takie fanty do swapu IC z 3.0TDI ?

2g75.jpg

Opublikowano

FMIC.pl

Opublikowano

sidmotorsport.pl - jak juz cos!

przestan grac w ta glupia gre, bo Ci sie pierd**li:wink:

Opublikowano

Dzięki panowie :)

Grześ mam pytanie rurka aluminiowa 57mm jakiej długości kupowałeś ? 15cm starczy ?

Mam tak:

2szt

Redukcja 57/63 mm - SidMotorSport.pl

2szt

Rura 57mm alu - SidMotorSport.pl

2szt

T-Clamp 60-68 mm - SidMotorSport.pl

2szt

T-Clamp 67-75 mm - SidMotorSport.pl

Czy coś pominąłem ? nie trzeba żadnych kolanek etc ?

Opublikowano
sidmotorsport.pl - jak juz cos!

przestan grac w ta glupia gre, bo Ci sie pierd**li:wink:

dawaj mi zycie :grin:

Opublikowano

Bierz te drugie w zupełności Ci wystarcza a i sprawdzone są - nie wywalają błędów na fis :wink: Kolor świecenia też Ok

Pytanie: czy po operacji wymiany zarowek dalej mozna nazywac te swiatla przeciwmgielnymi i spelniaja swoja role, czy tylko bedą wygladac? :wink:

Opublikowano

Pytanie: czy po operacji wymiany zarowek dalej mozna nazywac te swiatla przeciwmgielnymi i spelniaja swoja role, czy tylko bedą wygladac? :wink:

niestety we mgle nic ci nie pomogą na ledach :kwasny: ale z drugiej strony te normalne żarówki też zbyt dużo nie dają

Opublikowano

Dokładnie, one zawsze są tylko ozdobą :)

Opublikowano

No dobra temat ledów mamy już jasny a co myślicie o zestawie xenon HID? Może się ktoś wypowiedzieć coś więcej na ten temat?

Opublikowano

Ja mam zestaw HID został mi z B7 niby barwa 6000K, ale zbyt niebiesko świecą wg mnie i do tego nie wiem czemu nie zawsze się oba zapalają wkurza mnie to, ale nie mam czasu się tym zająć:wink:

Opublikowano

Zamierzam dorezać klapki do sprysków w zderzak. Doradżcie, jakim klejem to potraktować?

Opublikowano

Daj do plasticmena ogarnie Ci temat :wink: może klejem do szyb by też dało radę:wink:

Opublikowano

Muszę sam niestety.

Opublikowano
Ja mam zestaw HID został mi z B7 niby barwa 6000K, ale zbyt niebiesko świecą wg mnie i do tego nie wiem czemu nie zawsze się oba zapalają wkurza mnie to, ale nie mam czasu się tym zająć:wink:

Właśnie takiego potwierdzenia mi brakowało, czyli nie jestem jedyny, którego dotykają te problemy:( nie ma co rozpoczać tylko zamawiać ledy, które chłopaki polecają kilka postów wcześniej.