Opublikowano 2 Kwietnia 201412 l Panowie, rozbierał ktoś lusterko poliftowe?? Kiedyś rozkładałem takie przed liftem ale jak oglądam to po lifcie to ma inaczej to zabezpieczenie sprężyny i nie wiem jak do tego podejść żeby czegoś nie połamać.
Opublikowano 3 Kwietnia 201412 l Czy można jeździć z wymontowanych MMI oraz klimatronikiem? Nie spowoduje to szkodzenia czegoś w samochodzie? Wiem ze błędy będą to jasne.
Opublikowano 3 Kwietnia 201412 l Ktoś rozklejał lampę ... jaka temperatura w piekarniku ?? Ja rozklejałem. 100° C i 10 minut wystarczy, żeby ładnie puściło. Trzeba użyć niedużo siły - polecam szeroki plastikowy wyjmak.
Opublikowano 3 Kwietnia 201412 l Mowa o tylnej LED Padła mi w klapowej najpierw jedna dioda, potem jeszcze trzy. Nigdzie nie mogłem dostać poniżej 300 PLN lewej strony aż trafiła się uszkodzona z pękniętą szybką ale diody świecą wszystkie. No to się pobawię, może się uda. Do stracenia pięć dych .
Opublikowano 3 Kwietnia 201412 l Moja A4 to mnie chyba nie lubi Najpierw posłuszeństwa odmawiało podgrzewanie szyby po sprawdzeniu bezpiecznika odziwo dzisiaj szyba z rana ładnie odparowywała. Ale już przy wracaniu z roboty okazało się że nawiew się nie włącza. Ustawiam na max i cisza nie słychać wiatraka. Po włączeniu klimy od czasu do czasu coś tam chłodne powietrze poleciało ale tak to d*pa. Na postoju przy zmianie miejsca nawiewu słychać że coś tam się przesterowuje. Dodam że parę dni temu wszystko banglało i chlodziło jak z lodówki Ktoś coś pomoże ?
Opublikowano 3 Kwietnia 201412 l Cza by się podpiąć i obczaić jakie błędy są Czekam właśnie na kabel 11 bo 12 raz zadziała i też się obraziła. Kurde jakiś pech czy co :/ W autotest coś pokaże ? PS Właśnie chciałem zapytać bo przy pierwszym udanym podłączeniu sczytałem błędy silnika 7938 - Turbocharger Boost Control Position Sensor Circuit P2563 00 [032] - Implausible Signal Intermittent - Not Confirmed - Tested Since Memory Clear 7934 - Turbocharger Boost Control Position Sensor Circuit P2563 00 [096] - Implausible Signal Intermittent - Not Confirmed - Tested Since Memory Clear Czy to coś poważnego ? Czy jakieś chwilowe błedy ? Dzięki za odpowiedź
Opublikowano 3 Kwietnia 201412 l Mowa o tylnej LED Padła mi w klapowej najpierw jedna dioda, potem jeszcze trzy. Nigdzie nie mogłem dostać poniżej 300 PLN lewej strony aż trafiła się uszkodzona z pękniętą szybką ale diody świecą wszystkie. No to się pobawię, może się uda. Do stracenia pięć dych . miałem dokładnie to samo jakieś te ledy niedopracowane
Opublikowano 3 Kwietnia 201412 l Mowa o tylnej LED Padła mi w klapowej najpierw jedna dioda, potem jeszcze trzy. Nigdzie nie mogłem dostać poniżej 300 PLN lewej strony aż trafiła się uszkodzona z pękniętą szybką ale diody świecą wszystkie. No to się pobawię, może się uda. Do stracenia pięć dych . Nie lepiej przelutowac? No tak tylko jak się dobrać do diody żeby przelutować bez wyjęcia klosza ... A może o czymś nie wiem, może jest jakiś na to patent ...
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l Tłumiki AUDI A4 S4 B8 wydech MILLTEK SPORT (4117708041) - m.allegro.pl panowie co o ty myslicie bedzie pasowac do 2.0tfsi czy beda jakies problemy ? pozdro
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l wg mnie Milltek to nie jest najlepszy wybor. poza tym, nie zakladalbym wydechu z wolnossaka do auta z turbo. a myslales o MG motorsport?
Opublikowano 4 Kwietnia 201412 l Wyjaśni mi ktoś na szybko o co kaman w ustawieniach poniżej ???http://s22.postimg.org/okh1pycxp/20140403_171920.jpg masz pewnie webasto