Opublikowano 26 Marca 201412 l Tak myślę że o to mu chodzi Dokładnie byłem przed kawa więc może niewyraźnie pisałem. Jak przeglądałem aukcję to raczej są same komplety czyli manetki + taśma. W sumie to tego co rozumiem wystarczy wywalić taśmę polift wsadzić starą i poskałdac. Dobrze rozumuje ? Jak by ktoś widział manetki polift to są poszukiwane A sprawdziłeś czy Twoja taśma obsłuży tempomat? Czy chcesz zmienić manetki tylko dla poliftowych? Obecnie mam tempomat nie mam tylko sterowanie FIS. Czy manetka od polifta obsłuży mój tempomat ?
Opublikowano 26 Marca 201412 l Obecnie mam tempomat nie mam tylko sterowanie FIS. Czy manetka od polifta obsłuży mój tempomat ? Tak z ciekawości - jak steruje się tempomatem inaczej niż manetką? Na FISie tylko wyświetla się ustawiona prędkość, ale sterujesz manetką. Są jakieś inne sposoby ustawienia tempomatu?
Opublikowano 26 Marca 201412 l Cena PAKIET S4 B8 ZDERZAKI PROGI LUSTERKA ORGINAŁ ! ! ! (4094260388) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 26 Marca 201412 l Witam , mam pytanie , czym się różni MMI 3G Basic od MMI 3G High ? Hmmm nikt mi nie jest w stanie pomóc ? Mam w swojej A4 B8 MMI 3G Basic czyli dvd z dyskiem 40 gb (na dysku są mapy ) + slot na dwie karty SD , całość sterowana jest koło lewarka zmiany biegów jest tam tez duże pokrętło z jostikiem , mam też wyświetlacz kolorowy duży oraz mały pomiędzy zegarami , bluetooth , kierownica multifunkcja . Po podpięciu VAG-a pisze ze to Basic . Nasuwa mi się pytanie co ma wersja HIGH ?
Opublikowano 26 Marca 201412 l Panowie pytanie szybkie Kto jeździł u Siebie na Felunku 19x9 ET 33 kapcie 255/35/19 ? Będzie to banglać ?
Opublikowano 26 Marca 201412 l Witam , mam pytanie , czym się różni MMI 3G Basic od MMI 3G High ? Hmmm nikt mi nie jest w stanie pomóc ? Mam w swojej A4 B8 MMI 3G Basic czyli dvd z dyskiem 40 gb (na dysku są mapy ) + slot na dwie karty SD , całość sterowana jest koło lewarka zmiany biegów jest tam tez duże pokrętło z jostikiem , mam też wyświetlacz kolorowy duży oraz mały pomiędzy zegarami , bluetooth , kierownica multifunkcja . Po podpięciu VAG-a pisze ze to Basic . Nasuwa mi się pytanie co ma wersja HIGH ? Masz radio w bagażniku z wzmacniaczem 4 kanałowym, końcówka numeru zapewne 53 i to jest informacja o tym radiu, czyli masz BASIC to radio, a cały system masz 3G High . ---------- Post dopisany at 15:24 ---------- Poprzedni post napisany at 15:22 ---------- Panowie pytanie szybkieKto jeździł u Siebie na Felunku 19x9 ET 33 kapcie 255/35/19 ? Będzie to banglać ? Według mnie za szeroko, na takie parametry felgi opona 235/40 i na styk powinno wejść,a le 255 przy takim ET i jeszcze 9 cali to słabo. Poczekaj chwilkę Miron założy na 9 cali z ET 35 235 oponę to Ci powie ile zostaje miejsca jeszcze, ale podejrzewam ze to będą raczej milimetry .
Opublikowano 26 Marca 201412 l Cuber opona na to 235/35/19 i powinno być ok. Miron będzie teraz zakładał 9J et 33 19cali
Opublikowano 26 Marca 201412 l Panowie pytanie szybkieKto jeździł u Siebie na Felunku 19x9 ET 33 kapcie 255/35/19 ? Będzie to banglać ? parametry felgi idealne do A5. żeby nie tarło musisz wziąć chyba węższą oponę - pytaj Mirona. no chyba, że mi skołujesz felgi o tych parametrach, a ja Ci sprzedam 19x8,5 ET32 ---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ---------- Cena PAKIET S4 B8 ZDERZAKI PROGI LUSTERKA ORGINAŁ ! ! ! (4094260388) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. mega cena.
Opublikowano 26 Marca 201412 l Witam , mam pytanie , czym się różni MMI 3G Basic od MMI 3G High ? Hmmm nikt mi nie jest w stanie pomóc ? Mam w swojej A4 B8 MMI 3G Basic czyli dvd z dyskiem 40 gb (na dysku są mapy ) + slot na dwie karty SD , całość sterowana jest koło lewarka zmiany biegów jest tam tez duże pokrętło z jostikiem , mam też wyświetlacz kolorowy duży oraz mały pomiędzy zegarami , bluetooth , kierownica multifunkcja . Po podpięciu VAG-a pisze ze to Basic . Nasuwa mi się pytanie co ma wersja HIGH ? Gdzie to odczytałes BASIC ? radio 56 ?
Opublikowano 26 Marca 201412 l Jedrex a Jakie Ty masz teraz fele ? Powiem Wam ze wedle kalkulatora ET w stosunku co do obecenego rozwiązania 18/8 ET 47 i dystans 15 różnica wychodzi taka ze fela wyjdzie na zewnątrz o 12 mm a do wewnątrz o 14 mm ..............
Opublikowano 26 Marca 201412 l ORI S5, cały czas te same. przez całą zimę nie wystawiłem ich nawet na allegro
Opublikowano 26 Marca 201412 l a przy tej samej feldze tylko 8,5 cala 19 ( ori z B8 ) felga schowa się o 5 mm z zewnątrz a od wewnątrz o 17 mm się przesunie ---------- Post dopisany at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:53 ---------- ORI S5, cały czas te same. przez całą zimę nie wystawiłem ich nawet na allegro ile chcesz za nie ?
Opublikowano 26 Marca 201412 l za 4 tys sprzedam widzę jedne, które bym mógł przytulić zamiast S5tek właśnie w podobnych pieniądzach.
Opublikowano 26 Marca 201412 l same fele ? 4 tysie ? Ja dałem za identyczne 3tyś nie wiem o jakie chodzi ale ja za identyczne dałem 2tysie