Opublikowano 24 Marca 201412 l nie ma czujnikow, blad moze wyskoczyc nawet od tego jak wjedziesz w dziure, takze bez stresu A zdarza się, że i bez powodu zadziała ---------- Post dopisany at 12:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:03 ---------- Panowie, montował ktoś już licznik z polifta do przed liftowego ? bedzie to działać czy są jakieś problemy ?
Opublikowano 24 Marca 201412 l A Ty Bogdan masz licznik z przedlifta ?? Czym się różni polift ze się tym zainteresowałeś ??
Opublikowano 24 Marca 201412 l A Ty Bogdan masz licznik z przedlifta ?? Czym się różni polift ze się tym zainteresowałeś ?? Tak, licznik niestety mam z przed lifta:kwasny: przy 3G+, gdzie menu jest w języku polskim na fisie brak polskich znaków i komend, polift już ma j.polski w zegarach:wink:
Opublikowano 24 Marca 201412 l A Ty Bogdan masz licznik z przedlifta ?? Czym się różni polift ze się tym zainteresowałeś ?? Tak, licznik niestety mam z przed lifta:kwasny: przy 3G+, gdzie menu jest w języku polskim na fisie brak polskich znaków i komend, polift już ma j.polski w zegarach:wink: Kurde a ja nie mam nic z menu na FIS hehe, brak zupełny komunikacji radiem. No ale za to głośniki zaczęły grać, czyli jest duży plus . Ciekawe czy polift licznik ma inne tarcze, czy kształtem takie same jak przedliftowy, bo A5 bardzo podobne liczniki a tarcze jednak inne.
Opublikowano 24 Marca 201412 l A Ty Bogdan masz licznik z przedlifta ?? Czym się różni polift ze się tym zainteresowałeś ?? Tak, licznik niestety mam z przed lifta:kwasny: przy 3G+, gdzie menu jest w języku polskim na fisie brak polskich znaków i komend, polift już ma j.polski w zegarach:wink: Kurde a ja nie mam nic z menu na FIS hehe, brak zupełny komunikacji radiem. No ale za to głośniki zaczęły grać, czyli jest duży plus . Ciekawe czy polift licznik ma inne tarcze, czy kształtem takie same jak przedliftowy, bo A5 bardzo podobne liczniki a tarcze jednak inne. Co zrobiłeś, że głosniki ruszyły?
Opublikowano 24 Marca 201412 l mumen po zmianie na 3G masz brak info na FIS ? Tak dokładnie, od samego początku po wymianie nie wyświetla mi informacji o utworach z radia, czy tytułów stacji, nie pokazuje w ogóle kontaktów ani stanu połączenia z tel. no i nie wyświetla się nawigacja w okienku FIS. ---------- Post dopisany at 15:50 ---------- Poprzedni post napisany at 15:46 ---------- A Ty Bogdan masz licznik z przedlifta ?? Czym się różni polift ze się tym zainteresowałeś ?? Tak, licznik niestety mam z przed lifta:kwasny: przy 3G+, gdzie menu jest w języku polskim na fisie brak polskich znaków i komend, polift już ma j.polski w zegarach:wink: Kurde a ja nie mam nic z menu na FIS hehe, brak zupełny komunikacji radiem. No ale za to głośniki zaczęły grać, czyli jest duży plus . Ciekawe czy polift licznik ma inne tarcze, czy kształtem takie same jak przedliftowy, bo A5 bardzo podobne liczniki a tarcze jednak inne. Co zrobiłeś, że głosniki ruszyły? Głośniki które były w moim aucie pozostały a zmieniłem tylko wstawiłem cały 3G, do auta z którego było 3G trafił mój system MMI Basic, tam też zostały fabryczne głośniki. Po tej wymianie u mnie nie grało a w tamtym grało. Wczoraj wstawiłem głośniki z tamtego do mojego i wszystko ruszyło. Myślałem że to już wszystko, ale nieee... Moje głośniki ktore u mnie grały wcześniej do końca a po wstawieniu 3G nie grały włożyłem do tamtego w którym jest teraz mój system dźwiękowy i co się okazało teraz w tamtym nie gra heh. Zgłupiałem, nie rozumiem nic.
Opublikowano 24 Marca 201412 l Mumen, jak chcesz to moge Ci opylic glosniki x8 + blendy x6 z mojej A4. Mialem fabrycznie razem z 3g low. Jak dla Ciebie 250pln + kw moze wtedy bedzie dzialalo wszystko
Opublikowano 24 Marca 201412 l Panowie brak przełącznika w łopatce od wycieraczek oznacza biedną wersję FIS czyli tylko zasięg i sterowanie muzyką ?. Kiera jest multi.
Opublikowano 24 Marca 201412 l http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/montaz-manetki-fis-komputer-pokladowy-256373/ A manetki nie mają ochrony.
Opublikowano 24 Marca 201412 l Chcąc dołożyć jeszcze tempomat jest problem http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-montaz-crusie-control-system-tempomat-przelacznikami-195073/
Opublikowano 24 Marca 201412 l Chcąc dołożyć jeszcze tempomat jest problem http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-montaz-crusie-control-system-tempomat-przelacznikami-195073/ Ja tam żadnego problemu nie widzę. Zmieniasz manetki i ew. taśmę i tyle. Tam też nie ma ochrony.
Opublikowano 24 Marca 201412 l Jakby co to mam na sprzedaz same manetki pod tempomat do sedana Tempomat mam ale brak porządnego FIS. Czy wystarczy wszdzić tylko manetkę od sterowania i rozkodować ? Wsadzenie takich polifcie pod sedana Bedzie to chulało ? AUDI A4 8K0 WŁĄCZNIK PRZEŁĄ MANETKA TEMPOMAT 08-12 (4086666907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.