Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może sterownik drzwi ?

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dostań się do MCE i sprawdź połączenia na kostkach i wtyczkach.

niestety nic nie pomogło, uzupełniając informacje nie mam zasilania na całym panelu wraz z ogrzewaniem szyb, panel klimatronika kostki też sprawdzone :kwasny:

Opublikowano

niestety nic nie pomogło, uzupełniając informacje nie mam zasilania na całym panelu wraz z ogrzewaniem szyb, panel klimatronika kostki też sprawdzone :kwasny:

Może panel klimy padł :eusathink:

Opublikowano

możliwe, ale od razu wszystko nadmuch na przednią szybę też? ogrzewanie tylnej szyby też? i nie wiem czy iluminacja jest w tej wersji też nie mam

Opublikowano

Na ile można dlubnac 2.0 tdi 120 PS? W necie spotkazlem się z info, ze na 170PS. TRUE?

Opublikowano

No można bo to to samo co 140 tylko softem ucieta :)

Opublikowano

Na tyle ile 143KM bo to ten sam tylko skręcony na 120KM. Założysz turbo od 170 konnej i będziesz mieć koło 200KM.

Opublikowano

możliwe, ale od razu wszystko nadmuch na przednią szybę też? ogrzewanie tylnej szyby też? i nie wiem czy iluminacja jest w tej wersji też nie mam

Spróbuj dorwać gdzieś na podmiankę, co prawda jest CP, ale niektóre funkcje działają nawet przy aktywnym CP, czasami się zdarza, że klimatronic padnie, w B7 tak miałem :wink:

Opublikowano

Sprawdź czy na panel klimatronika dostajesz zasilania.

Opublikowano
Na tyle ile 143KM bo to ten sam tylko skręcony na 120KM. Założysz turbo od 170 konnej i będziesz mieć koło 200KM.

No to git:decayed:

---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:24 ----------

Nie chce ktoś z Was pozbyć się zawieszenie S line B8 do 2.0 tdi avant?

Opublikowano

Montuj PRO KIT'a a nie w Sline się będziesz bawił ;)

Opublikowano
Sprawdź czy na panel klimatronika dostajesz zasilania.

Masz może schemat która kostka, które piny?

---------- Post dopisany at 08:28 ---------- Poprzedni post napisany at 08:26 ----------

Spróbuj dorwać gdzieś na podmiankę, co prawda jest CP, ale niektóre funkcje działają nawet przy aktywnym CP, czasami się zdarza, że klimatronic padnie, w B7 tak miałem :wink:

też tak myślałem, to teraz jest ktoś "chętny" do podmianki z małopolski najlepiej z Podhala:hi:

Opublikowano

Panowie szukam przepustnicy do swojego 2.0 CAGA, numer 03L 128 063 B V110. Są różne w aukcjach, ale nie wiem czy istotne są te literki na końcu czy można dobrać inną, np z literką D ?

Podobnie jeśli chodzi o poduszkę silnika, czy literka ma duże znaczenie, czy można założyć od 3.0 ?

Opublikowano

Ile realnie mogę dostać za sprzedaż swoich lamp tylnich diodowych Rok 2010 ? Tylko zebym nie musial ich pol roku sprzedawac?:wink:

Opublikowano
Ile realnie mogę dostać za sprzedaż swoich lamp tylnich diodowych Rok 2010 ? Tylko zebym nie musial ich pol roku sprzedawac?:wink:

500-600 pln

Opublikowano
Panowie szukam przepustnicy do swojego 2.0 CAGA, numer 03L 128 063 B V110. Są różne w aukcjach, ale nie wiem czy istotne są te literki na końcu czy można dobrać inną, np z literką D ?

Podobnie jeśli chodzi o poduszkę silnika, czy literka ma duże znaczenie, czy można założyć od 3.0 ?

Mam przepustnice z caha, a jakiej piduszki potrzebujesz nr? Bo mam z 2.0 tdi

Opublikowano

Taki błąd mam w 01 Engine

1 Fault Found:

5262 - Diesel Particle Filter; Differential Pressure Sensor

P2454 00 [032] - Short to GND

Intermittent - Not Confirmed - Tested Since Memory Clear

Freeze Frame:

Fault Status: 00000001

Fault Priority: 2

Fault Frequency: 7

Mileage: 108264 km

Date: 2014.06.18

Time: 13:56:13

Po wykasowaniu wraca po jakimś czasie :kwasny: Czujnik do wymiany czy przyczyny szukać gdzie indziej ?

Opublikowano
Taki błąd mam w 01 Engine

1 Fault Found:

5262 - Diesel Particle Filter; Differential Pressure Sensor

P2454 00 [032] - Short to GND

Intermittent - Not Confirmed - Tested Since Memory Clear

Freeze Frame:

Fault Status: 00000001

Fault Priority: 2

Fault Frequency: 7

Mileage: 108264 km

Date: 2014.06.18

Time: 13:56:13

Po wykasowaniu wraca po jakimś czasie :kwasny: Czujnik do wymiany czy przyczyny szukać gdzie indziej ?

niestety Panie Slodki...

pewnie do wymiany :decayed:

Opublikowano

Mam przepustnice z caha, a jakiej piduszki potrzebujesz nr? Bo mam z 2.0 tdi

Poduszka pod silnik 8K0199381 GQ - taka jest u mnie, ale mam z inną literką do kupienia nową za 200PLN. Pytanie czy podejdzie ... Ty jaka masz z jakim numerem ? Chodzi o stronę lewa z kabelkiem.

Co do przepustnicy to podaj numer i cenę na priv.

Potrzebuję jeszcze przewód od turbiny a właściwie ten króciec na wyjściu turbiny, ale od 170 KM CAHA.

Dzięki.