Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, szukam poliftowych kratek halogenow sline i na allegro jest jakas miazga. szukam juz chyba od miesiaca, znalazlem 1 sztuke, prawa pod ACC ale z chromowanym paskiem. lewej w ogole nie widzialem. zderzaki sline'owe niby sa dostepne a kratek nie ma. to jakis deficytowy towar jest czy o co chodzi z tymi kratkami?

Przerabiałem temat z kratkami :thumbdown: nie dośc ze nie ma to ceny masakra

Ceny np. w kolorze czarnym 530 PLN szt.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To ile taka krateczka w ASO kosztuje, bo przedlift to około stówki.

Opublikowano

to nie dziwie się skoro nówka sztuka 500 pln, to jak rąbną 2 i sprzedadzą za 300 pln a roboty na 2 minuty max. Swiat sie zmienia i juz sie nie opyla kół kraść bo za cięzkie tylko lepiej kratki ;)

Opublikowano

Panowie, szukam poliftowych kratek halogenow sline i na allegro jest jakas miazga. szukam juz chyba od miesiaca, znalazlem 1 sztuke, prawa pod ACC ale z chromowanym paskiem. lewej w ogole nie widzialem. zderzaki sline'owe niby sa dostepne a kratek nie ma. to jakis deficytowy towar jest czy o co chodzi z tymi kratkami?

i gdzie w koncu kupiles?

Opublikowano

Panowie mam problem z klimatronikiem.

Wczoraj zrobiłem w ASO CP na klimatroniku. Klimatronik jest z podgrzewanymi fotelami, niestety ja nie mam grzanych stołków jeszcze.

Jak wykodować grzanie w klimatroniku jednostrefowym? teraz lewy fotel moge wylaczyc natomiast prawy swieci sie caly czas.

Błąd jest w klimatroniku

Drugie pytanie:

Jak i gdzie zakodować wyświetlanie wskazań klimatronika na MMI 3G+ ???

Gdzieś było na forum jak zakodowac wyświetlanie, nie moge znaleźć, napisze ktoś jak wykodowac grzane fotele?

Opublikowano

Szukam, szukam i znaleźć nie mogę... gdzieś był opis jak zmienić czułość sensora deszczu. Ktoś pomoże?

Opublikowano

i gdzie w koncu kupiles?

kupiłem uzywki razem z grilem 1200 pln

Opublikowano

Szukam, szukam i znaleźć nie mogę... gdzieś był opis jak zmienić czułość sensora deszczu. Ktoś pomoże?

Zerknij tutaj: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/200983-vcds-vag-com-kodowania-a4-b8/

Masz tam nawet podany obrazek :D

mceczuj4.jpg

Opublikowano

Pany ma ktoś może na zbyciu bluetootha sterownik pod 2G ? lub przetwornicę 230V ?

Opublikowano

Zerknij tutaj: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/200983-vcds-vag-com-kodowania-a4-b8/

mceczuj4.jpg

uprzedziles mnie :)

a tyle sie naszukalem!! :grin:

Opublikowano

Pany ma ktoś może na zbyciu bluetootha sterownik pod 2G ? lub przetwornicę 230V ?

Nie wiem czy to aktualne ===> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/284511-sterownik-bluetooth-mmi-2g-plus-mikrofon-i-wtyka/#entry4107599

Opublikowano

mceczuj4.jpg

Dzięki wielkie!!!

no to przekodowane na 71% zobaczymy czy będzie lepiej bo na dany moment przy 40% to wiadrem musiałbym lać [emoji12]

Opublikowano

i gdzie w koncu kupiles?

kupiłem uzywki razem z grilem 1200 pln

allegro czy masz jakiegos dostawce?

Opublikowano

Panowie mam problem z klimatronikiem.

Wczoraj zrobiłem w ASO CP na klimatroniku. Klimatronik jest z podgrzewanymi fotelami, niestety ja nie mam grzanych stołków jeszcze.

Jak wykodować grzanie w klimatroniku jednostrefowym? teraz lewy fotel moge wylaczyc natomiast prawy swieci sie caly czas.

Błąd jest w klimatroniku

Drugie pytanie:

Jak i gdzie zakodować wyświetlanie wskazań klimatronika na MMI 3G+ ???

Gdzieś było na forum jak zakodowac wyświetlanie, nie moge znaleźć, napisze ktoś jak wykodowac grzane fotele?

Kto podpowie długie kodowanie klimatronika bez grzania foteli jednostrefowego?

Opublikowano

a jakie masz kodowanie ? raczej tego nie wykodujesz

Nie wiem jakim cudem ale ogarnałem:D wpisałem kodowanie 34180000 odrazu z wentylacja restart MMI i działa wizualizacja wskazań.

Co do grzanych foteli to wiem czemu sie świeciło. Lewy fotel był na 6 poziomie grzania i sie lampka swieciła, teraz jak widać co sie dzieje na ekranie to zmieniłem na 0 i juz nie podświetla się dioda pod fotelem grzanym.

Ale jak zrobić to postojowa wentylację? W zielonym menu ustawione i kodowanie zrobione macie jakiś pomysł?

Gdzie to się ustawia, bo w opcji car nic nie mam.

Opublikowano

Mam przetwornice :)