Opublikowano 24 Lutego 201511 l W zwykłych kostkach lamp jest 10 pinów podłączonych natomiast ile pinów jest podłączonych w kości 14PIN?
Opublikowano 24 Lutego 201511 l Pany jaki bordnetz obsłuży grzane d*py i xenon itd ? ogólnie który jest full ? z jaką literką ?
Opublikowano 24 Lutego 201511 l Pany jaki bordnetz obsłuży grzane d*py i xenon itd ? ogólnie który jest full ? z jaką literką ? jeśli chodzi o przedlift to: 8K0907063P - obsługuje wszystko wraz z start/stop (eko mode) 8K0907063D - obsługuje wszystko bez start/stop (eko mode) W zwykłych kostkach lamp jest 10 pinów podłączonych natomiast ile pinów jest podłączonych w kości 14PIN? daj malia to ci prześlę co mam
Opublikowano 24 Lutego 201511 l Witam Panowie, nie ma ktoś na sprzedaż dojazdowki do B8 125/70 r19? Wysłane z mojego Nexus 5 za pomocą Tapatalk 4
Opublikowano 25 Lutego 201511 l Ma ktos namiar gdzie kupić na necie węże do spryskow reflektorów od pojemnika płynu? I do jakiej kości i ktorego PINu podłączamy sie do MCE?
Opublikowano 25 Lutego 201511 l Pany jaki bordnetz obsłuży grzane d*py i xenon itd ? ogólnie który jest full ? z jaką literką ? jeśli chodzi o przedlift to: 8K0907063P - obsługuje wszystko wraz z start/stop (eko mode) 8K0907063D - obsługuje wszystko bez start/stop (eko mode) W zwykłych kostkach lamp jest 10 pinów podłączonych natomiast ile pinów jest podłączonych w kości 14PIN? daj malia to ci prześlę co mam a jak mam bixa, leda z tylu, eko start/stop to mam full? nigdy nie sprawdzałem, więc pytam przy okazji
Opublikowano 25 Lutego 201511 l A masz też podgrzewane fotele? nie, ale planuję podłączyć, bo fotele i wiązki mam juz. tylko klima panel jeszcze
Opublikowano 25 Lutego 201511 l Mam pytanko jak można rozróżnić lampy przednie bi-xenon czy lampa jest europejska czy z Anglika jeśli jest brak naklejki z nr ? czy oprócz nr na naklejkach są jakieś oznaczenia lub jakieś znaki rozpoznawcze? i czy jest jakaś różnica? Edytowane 25 Lutego 201511 l przez Góral65
Opublikowano 25 Lutego 201511 l Mam pytanko jak można rozróżnić lampy przednie bi-xenon czy lampa jest europejska czy z Anglika jeśli jest brak naklejki z nr ? czy oprócz nr na naklejkach są jakieś oznaczenia lub jakieś znaki rozpoznawcze? i czy jest jakaś różnica? U góry lampy są strzałki, które pokazują na jaki ruch jest wyprodukowana. Te dolne bodajże.
Opublikowano 25 Lutego 201511 l Mam pytanko jak można rozróżnić lampy przednie bi-xenon czy lampa jest europejska czy z Anglika jeśli jest brak naklejki z nr ? czy oprócz nr na naklejkach są jakieś oznaczenia lub jakieś znaki rozpoznawcze? i czy jest jakaś różnica? U góry lampy są strzałki, które pokazują na jaki ruch jest wyprodukowana. Te dolne bodajże.
Opublikowano 25 Lutego 201511 l Napisze ktoś do jakiej kości MCE lecimy z przewodem od silnika spryskow xenon? I do jakiego PINu podłączamy?
Opublikowano 25 Lutego 201511 l Napisze ktoś do jakiej kości MCE lecimy z przewodem od silnika spryskow xenon? I do jakiego PINu podłączamy? wtyka 2 PIN Pompka : PIN 1 - MASA 1,5 mm PIN 2 - MCE 09 - WTYKA czarna 17PIN/PIN 6 1,5 mm
Opublikowano 25 Lutego 201511 l Ludziska kochane czy ktoś z was wie czy A4 Allroad posiadał w standardzie lotkę S-line na klapie czy e tam gdzie tam?
Opublikowano 26 Lutego 201511 l WRC sprzedaje ładną felge 8,5J ET 32 razem z oponami cena bardzo fajnaPokaz tą feleCena? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/308712-felgi-ori-s5-19-2453519-falken/ .dlaczego nie moge otworzyc tego linku? Wyswietla mi komunikat: [#10340] Nie masz uprawnień do przeglądania tego tematu.