Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l dobra chłopaki miałem mikro ryskę na ekranie i postanowiłem ja wyczyścić no i wziąłem ściereczkę do czyszczenia okularów z jakimś spirytusem czy czymś... no i teraz jak czytam to oczywiście w ulotce napisane nie wycierać ekranów lcd.. nosz kur.... stąd pytanie: czy zrujnowałem ekran czy jednak da sie go odratować.... Ja kiedyś cały ekran w A3 wypolerowałem, ale to mono czerwony był i w zasadzie nie zależało mi na tym czy się uda, ale udało się. Tutaj pewnie każdy ekran inny i trudno powiedzieć co się stanie a ryzyko trochę jest, chyba że go już tak zniszczyłeś że zaszkodzić się nie da bardziej to trzeba próbować.
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l Rzuc mi fotke i wymiary na pw i cene to sie dogadamy. chyba Cie zle zrozumialem... ja mam znaczek S3 a Ty chcesz sline - w takim wypadku Ci nie pomoge. ok wróce jeszcze do tematu , gdy kupowales ten znaczek w aso to co im podawales? bo ja dzisiaj dzwonilem do ASO i chcialem ustalic cene tego znaczka ale koles wołał ode mnie numer katalogowy kierownicy , a ja nie znam takowego , po drugie facet byl zdziwiony jak moge miec kiere z s3 w audi a4 i zaczął sie motać przez tel że on nie wie czy to bedzie pasować itp , ogólnie mnie wkurzył bo problemy robi koleś. 4f0 419 685 jeszcze jedno - to jest znaczek ktory pasuje w poliftowa kiere A4 (albo na przyklad w kiere z S3 8V). nie wiem czy w poprzednich modelach byl taki sam.
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l pewnie pompe wspomagania slychac. albo pompa pada albo malo plynu dzieki, sprawdzę poziom płynu na początek. A czy jeśli brakuje to jakiego rodzaju trzeba dolać? musi być taki sam jak był wcześniej?
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l Kurde, trochę silnik jeszcze był ciepły ale wygląda na to że jest w normie czyli pewnie bardziej czarny scenariusz:/
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l spokojnie, czasami tak po prostu jest ze pompa piszczy przy maksymalnym skrecie kierownicy.
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l 4f0 419 685 - 140zł brutto w aso. Napisz mi jeszcze raz jaki chcesz znaczek i do jakiej kiery (auta) lift przedlift ?
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l 4f0 419 685 - 140zł brutto w aso. Napisz mi jeszcze raz jaki chcesz znaczek i do jakiej kiery (auta) lift przedlift ?jak wróce do domu to zrobie fotke telefonem i wklejeOk. Dotarłem wreszcie. W koncu weekend To jest moja kierownica. Yoghurt czy Twoja jest taka sama ?
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l 4f0 419 685 - 140zł brutto w aso. Napisz mi jeszcze raz jaki chcesz znaczek i do jakiej kiery (auta) lift przedlift ?jak wróce do domu to zrobie fotke telefonem i wklejeOk. Dotarłem wreszcie. W koncu weekend To jest moja kierownica. Yoghurt czy Twoja jest taka sama ? U Ciebie, jeśli się nie mylę, wymienia się znaczek razem z tym plastikiem. Ta plakietka od Gibonsa raczej nie podejdzie.
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l ten znaczek jak go ruszam palcem to cały się rusza tak jakby był wymienialny ale ja tam nie wiem, nie mam doswiadczenia a nie chce teraz nic rozbierać bo mi jeszcze poducha wystrzeli, jak bede mial znaczek to poodpinam klemy i bede sie bawił dopiero
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l 4f0 419 685 - 140zł brutto w aso. Napisz mi jeszcze raz jaki chcesz znaczek i do jakiej kiery (auta) lift przedlift ?jak wróce do domu to zrobie fotke telefonem i wklejeOk. Dotarłem wreszcie. W koncu weekend To jest moja kierownica. Yoghurt czy Twoja jest taka sama ? U Ciebie, jeśli się nie mylę, wymienia się znaczek razem z tym plastikiem. Ta plakietka od Gibonsa raczej nie podejdzie. Gdzie kupiłeś nakładki na pedały?
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l s-line - 8X0419685 - 140zł brutto s4 - 8K0419685 - 140zł brutto PS to nie jest samochód od kolegi z forum ? Ma ktoś może możliwość sprawdzenia VINu ? nie chce całej histori tylko ilość wpisów i daty jakby co
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l 4f0 419 685 - 140zł brutto w aso. Napisz mi jeszcze raz jaki chcesz znaczek i do jakiej kiery (auta) lift przedlift ?jak wróce do domu to zrobie fotke telefonem i wklejeOk. Dotarłem wreszcie. W koncu weekend To jest moja kierownica. Yoghurt czy Twoja jest taka sama ? tak, plakietka ktorej numer podalem podejdzie do tej kiery. Chlopaki tutaj wrzucaja cene od Gajosa, ja swoja kupowalem u Beltowskiego w Krakowie, bez zadnych znizek zaplacilem cos kolo 120 pln brutto (chyba 117). aha, jedna sprawa - wyciagniecie tej starej wiaze sie z wydarciem calej multifunkcji. oczywiscie mozesz probowac wyciagnac sama plakietke ale watpie zeby Ci sie udalo bez zostawiania sladow na kierownicy. Edytowane 3 Kwietnia 201511 l przez Yoghurt
Opublikowano 3 Kwietnia 201511 l s-line - 8X0419685 - 140zł brutto s4 - 8K0419685 - 140zł brutto PS to nie jest samochód od kolegi z forum ? Ma ktoś może możliwość sprawdzenia VINu ? nie chce całej histori tylko ilość wpisów i daty jakby co Dzieki Gibons , zaraz we wtorek bede dzwonil do ASO i podam im te nry. A tak z ciekawosci , ten nr co podal Yoghurt jest inny , czym różnią się te znaczki ?
Opublikowano 4 Kwietnia 201511 l Witam, mam takie pytanie, kiedyś po zgaszeniu samochodu wycieraczki z przodu przesuwały się lekko do góry, po odpaleniu wracały na dół. Dzisiaj zwróciłem uwagę, że tak się nie dzieje, czym to może być spowodowane?
Opublikowano 4 Kwietnia 201511 l Może masz teraz wyłączony tryb "auto" wycieraczek? Nie, to nie to........