Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, l.e.s.t.e.r napisał:

W BMW F30 serwis mówi że olej jest dożywotnio w skrzyni. Problem polega na tym że życie skrzyni liczą na 200k km a potem wymiana.

Pracownik serwisu BMW powiedział mi żebym zmieniał olej w skrzyni co 60k km jak nie chce mieć problemów :)

O to to dokladnie.. :) W BMW byly montowane te same tipy.. czasami z innym konwerterem itp.. kazdy kto troche tych skrzyn porobil powie Ci zeby wymienic olej.. tylko zrobic to normalnie.. nie spuscic polowe i dolac :-) masz caly zestaw do tego i robisz wymiane dynamiczna z adaptacja po wszystkim.

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Poszukaj sobie temat np Romco w b8 3.0tdi on miał założone na 1BL eibacha i do tego 19 cali a potem 20cali są foty w temacie. Ja jeżdziłem na 1BE i eibachu. Jak dla mnie zauważalny + na komfort. I też nie tylko ja tak stwierdziłem. Eibacha chyba ostatnio zakładał też Pucek na 1BE

Ja mam eibach przy 1be i uwazam ze rewelacyjny komfort przy ladnym wyglądzie. Mialem 1bv ale w b7 i bylo znacznie mniej komfortowo. Takze te 1be i eibach prokit jest bardzo wywazonym modem.

Opublikowano

Koledzy, cos mi sie porobiło z ustawieniem wycieraczek przod. Prawa wycieraczka nie chowa sie do podszybia, a lewa uderza o slupek. Tak jakby byly obie na silniczku przestawione. Przesylam zdjecie z zewnątrz i srodka auta. O co chodzi? a03d5884d247083dde6dc5f13e676120.jpg36696083425f873a87cf590d85e6165e.jpg

Opublikowano

ArkadiuS miałem tak w B6.

Kiedy przymarzly wycieraczki w nocy.

Rano wsiadam i przez przypadek wlaczylem wycieraczki.

Na trzpieniu z silnika mechanizm przeskoczyl i zmienila sie pozycja podstawowa. 

Musialem rozkrecic i na nowo ustawic i dokrecic mocniej. Teraz autem jezdzi znajomy i dziala do dzisiaj.

Opublikowano

daj ją ciutkę wyżej.

U siebie mam naklejkę rej. dość nisko na szybie a prawe ramie podniesione do góry.

W momencie załączenia trybu automatycznego, wycieraczki lekko unoszą się do góry i idealnie przyslaniają naklejkę homologacyjną.

Przyjdzie zima, tablica rej. zabije się śniegiem i nie będzie do kogo wysłać fotek z fotoradarów....

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

f978c4ca0bfeeebc575ab2c6d1413db8.jpg

Opublikowano
ArkadiuS miałem tak w B6.

Kiedy przymarzly wycieraczki w nocy.

Rano wsiadam i przez przypadek wlaczylem wycieraczki.

Na trzpieniu z silnika mechanizm przeskoczyl i zmienila sie pozycja podstawowa. 

Musialem rozkrecic i na nowo ustawic i dokrecic mocniej. Teraz autem jezdzi znajomy i dziala do dzisiaj.

Tyle ze u mnie nie przymarzla, a zrobila to sama z siebie :/. A przynajmniej nie ma sprawycy (autem jezdzi małżonka [emoji4])

Tak sobie mysle ze pewnie jakis spoleczniak chcial postawic wycieraczki do gory i sie jemu nie udalo. Ale przy okazji narobił wieksze problemy. Ehhhhh

Opublikowano
daj ją ciutkę wyżej.

U siebie mam naklejkę rej. dość nisko na szybie a prawe ramie podniesione do góry.

W momencie załączenia trybu automatycznego, wycieraczki lekko unoszą się do góry i idealnie przyslaniają naklejkę homologacyjną.

Przyjdzie zima, tablica rej. zabije się śniegiem i nie będzie do kogo wysłać fotek z fotoradarów....

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

f978c4ca0bfeeebc575ab2c6d1413db8.jpg
W trybie automatycznym podnosi sie jeszcze o kilka cm.

Wkurza mnie gdy ja tak widze.
Opublikowano

Pany co to może być oprócz szprzegla ze szarpie przy ruszaniu 

Opublikowano
13 minut temu, barca8585 napisał:

Pany co to może być oprócz szprzegla ze szarpie przy ruszaniu 

Opublikowano
4 godziny temu, dominis23 napisał:

Dzięki poczytam 

Opublikowano

Ma ktoś może blendy banga te trójkąty i w deskę do sprzedania 

Opublikowano
W dniu 10.11.2017 o 14:54, wrclaguna napisał:

Miałem to opisywac  ale jakos nie miałem czasu  :wink:

Regulator płynu chłodzącego jest miedzy silnikiem a sciana grodziową
Nie ma tam zadnej wtyki itd
Robilismy to u kumpla i jak reka odjał temperatura trzyma 90C
Czekamy na mrozy jeszcze :decayed:

IMG_1549(1).jpg

Grzegorz - możesz napisać jak sytuacja wygląda obecnie? 
Nadal trzyma 90 stopni? 

Podpowiedzcie od czego zacząć zmagania ze wskaźnikiem temperatury silnika? Po przejechaniu 80km wskazówka ani drgnęła a komp pokazuje: 
631w6t3oqyuq_t.jpg

Edytowane przez krystiano91

Opublikowano

Może ktoś pomoże na to szarpie przy ruszaniu i bije przy hamowaniu

Opublikowano
Grzegorz - możesz napisać jak sytuacja wygląda obecnie? 
Nadal trzyma 90 stopni? 

Podpowiedzcie od czego zacząć zmagania ze wskaźnikiem temperatury silnika? Po przejechaniu 80km wskazówka ani drgnęła a komp pokazuje: 
631w6t3oqyuq_t.jpg

Też chcialbym wiedziec czy cos pomoglo? Bo zmagam sie z podobnymi dolegliwosciami ;)
Opublikowano
3 minuty temu, Kasjan napisał:

Też chcialbym wiedziec czy cos pomoglo? Bo zmagam sie z podobnymi dolegliwosciami ;)

Widze, ze wielu z nas zmaga sie z tymi dolegliwosciami, chyba po prostu ten typ tak ma :D

Opublikowano
Czyli odłączam stary aku i podłaczam nowy i wszystko jest ok? Czy jakiś "zaklęć" trzeba użyć?

Ori miałem 110/850,wsadziłem 92/800 i śmiga bez żadnego kodowania

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

czy to jest lusterko z czujnikiem wilgotności ? bo nie mam czujnika zmierzchu i deszczu, a chciałbym to dołożyć i zdejmując zaślepke tak to u mnie wygląda

20171218_205516.jpg

Opublikowano

Tak, z czujnikiem. 

Opublikowano
5 minut temu, Hohe napisał:

Tak, z czujnikiem. 

w jaki sposób to działa? jak zaparowana szyba automatycznie włącza AC ?

Opublikowano

Może ktoś pomoże, silniki i skrzynie  w miarę podobne do b8..