Opublikowano 24 Kwietnia 20188 l A HANKOOK VENTUS V12 EVO2 ktos poleca ? Jakies opinie, bo jutro musze coś zamontować i są 255/35/19 2017 7.7 bieznik w dobrej cenie
Opublikowano 24 Kwietnia 20188 l @WydRos ja polecam. Zrobiłem rozpoznanie w temacie i pozytywny odezw był. Też się na nie zdecydowałem
Opublikowano 24 Kwietnia 20188 l 6 minut temu, Hugo napisał: @WydRos ja polecam. Zrobiłem rozpoznanie w temacie i pozytywny odezw był. Też się na nie zdecydowałem No i o to chodzi ?jutro montuje A one maja runflat? wahalem się między pirelli i Dunlop Sport maxx rt z 2017 tez i cena podobna Edytowane 24 Kwietnia 20188 l przez WydRos
Opublikowano 24 Kwietnia 20188 l Ostatnio trafiłem na grupie na FB pytanie o te właśnie opony i był sporo odzew. Napisało kilkunastu użytkowników i wszyscy wypowiadali się pozytywnie 18 minut temu, WydRos napisał: A one maja runflat? Nie
Opublikowano 24 Kwietnia 20188 l 26 minut temu, WydRos napisał: HANKOOK VENTUS V12 EVO2 Miałem te u siebie były git, ale teraz wziąłem i są lepsze
Opublikowano 24 Kwietnia 20188 l Miałem te u siebie były git, ale teraz wziąłem i są lepsze Potwierdzam, drugi sezon i mogę polecić!Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 Kwietnia 20188 l 11 godzin temu, WydRos napisał: No bo wpadły mi Pompei oryginały i tylne dwie są ok ale na przód na już potrzeba 2letnich sa wszystkie 255/35 mowisz ze jak wrzucę 235/40 to nie będzie widać różnicy? No i na tył dystans lekki by się zdał PS duzo lepiej siedzą jak te 18 z a5:) Jeśli chcesz zobaczyć 235/40 na 19'' z 9j to rzuć okiem na mój temat. Ogólnie rzecz ujmując jeździ się super i jak dla mnie aspekt wizualny jak najbardziej OK, no ale koledzy z forum stwierdzili, że ''balony''. Na HANKOOKach Ventus lata mój kolega na a6 c7 i jest bardzo pozytywnie zaskoczony Edytowane 25 Kwietnia 20188 l przez Veiru
Opublikowano 25 Kwietnia 20188 l Godzinę temu, Veiru napisał: Jeśli chcesz zobaczyć 235/40 na 19'' z 9j to rzuć okiem na mój temat. Ogólnie rzecz ujmując jeździ się super i jak dla mnie aspekt wizualny jak najbardziej OK, no ale koledzy z forum stwierdzili, że ''balony''. Na HANKOOKach Ventus lata mój kolega na a6 c7 i jest bardzo pozytywnie zaskoczony Hehe szybko skorygowane Ja tam u ciebie balona nie widzę, ładne opony będę wiedział ze można zakładać 235/40, poki co trafiłem na hankooki w dobrej cenie 255/35 i będzie ok:) Co do koloru niku się nie wypowiadam lepiej
Opublikowano 25 Kwietnia 20188 l Założone i stwierdzone ze jest naprawdę ok:) guma dość miękka ale jest cicho i trzyma się alfaltu
Opublikowano 25 Kwietnia 20188 l Panowie wtrące się do tematu... Co powiecie na temat Hankook Ventus V12 evo .. będzie coś podobnego jak evo2??
Opublikowano 25 Kwietnia 20188 l Panowie, potrzebuję wyjąć kratkę nawiewu. Nie mam takiego wyjmaka i zastanawiam się jak to zrobić bez niego? Jak wygląda końcówka robocza tego przyrządu?
Opublikowano 25 Kwietnia 20188 l 21 minut temu, skoffice napisał: Panowie, potrzebuję wyjąć kratkę nawiewu. Nie mam takiego wyjmaka i zastanawiam się jak to zrobić bez niego? Jak wygląda końcówka robocza tego przyrządu? Pierwsze pociąg za ramkę bo najpierw musisz zdjąć ramkę srebrna potem nawiew
Opublikowano 25 Kwietnia 20188 l 28 minut temu, skoffice napisał: Panowie, potrzebuję wyjąć kratkę nawiewu. Nie mam takiego wyjmaka i zastanawiam się jak to zrobić bez niego? Jak wygląda końcówka robocza tego przyrządu? Haczyk. Włóż cokolwiek i pociągnij.
Opublikowano 25 Kwietnia 20188 l Dobra czyli najpierw wyjmuję srebrną ramkę, później nawiew. W nawiewie jest jeden zaczep czy dwa? A w srebrnej ramce gdzie są zaczepy?
Opublikowano 25 Kwietnia 20188 l 2 minuty temu, skoffice napisał: Dobra czyli najpierw wyjmuję srebrną ramkę, później nawiew. W nawiewie jest jeden zaczep czy dwa? A w srebrnej ramce gdzie są zaczepy? Nie przejmuj się, ciągnij za ramkę nic się nie stanie
Opublikowano 25 Kwietnia 20188 l Panowie pytanko planuje zrobić schowek klimatyzowany ale zamiast wiercenia wolałbym zakupić schowek od Q5 możecie powiedzieć czy nie pasuje w ogóle czy można rzeźbić coś żeby pasował albo z dwóch zrobić jeden czyli tył od q5 a przód od a4??
Opublikowano 25 Kwietnia 20188 l Dvd w 3G high można kilka filmow na płycie nagrać,czy trzeba po jednym?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk