Opublikowano 4 Listopada 20187 l W dniu 1.11.2018 o 19:10, Góral65 napisał: Proszę bardzo, klip rynna podszybia nakładka, 8K0819664 wie ktoś może gdzie można kupić w pl takie klipy? czy tylko aso?
Opublikowano 4 Listopada 20187 l 2 minuty temu, krystek590 napisał: wie ktoś może gdzie można kupić w pl takie klipy? czy tylko aso? Mam dwie sztuki takich. Jak poczekasz do świąt to mogę wysłać heh.
Opublikowano 4 Listopada 20187 l Teraz, MaciekPL napisał: Mam dwie sztuki takich. Jak poczekasz do świąt to mogę wysłać heh. których świąt?
Opublikowano 4 Listopada 20187 l 6 minut temu, krystek590 napisał: których świąt? Wielkanocnych :D, Bożego Narodzenia, jakoś od 10 grudnia albo 16 będę w pl. Ile potrzebujesz?
Opublikowano 4 Listopada 20187 l Teraz, MaciekPL napisał: Wielkanocnych :D, Bożego Narodzenia, jakoś od 10 grudnia albo 16 będę w pl. Ile potrzebujesz? potrzebuje dwie sztuki, chętnie odkupie chyba, że w aso nie będą majątku kosztowały
Opublikowano 4 Listopada 20187 l 30 minut temu, skotmen napisał: W menu W menu centralnego zamka, nie ma opcji wyłączenia tej blokady.........
Opublikowano 4 Listopada 20187 l 5 minut temu, krystek590 napisał: potrzebuje dwie sztuki, chętnie odkupie chyba, że w aso nie będą majątku kosztowały W ASO de coś około 50 centów jedna... Jedź do ASO to przynajniej za przesyłkę nie zapłacisz. Z 6 zł jak dasz to myślę max.
Opublikowano 4 Listopada 20187 l 5 minut temu, MaciekPL napisał: W ASO de coś około 50 centów jedna... Jedź do ASO to przynajniej za przesyłkę nie zapłacisz. Z 6 zł jak dasz to myślę max. Podjadę i zapytam. Jak coś będziemy w kontakcie. Dzięki za info!
Opublikowano 4 Listopada 20187 l Panowie, podpowie ktoś gdzie znaleźć cany do PDC w bagażniku? Czy nie ma wyjścia i trzeba, za przeproszeniem, ciągnąć kabla przez całe auto.
Opublikowano 4 Listopada 20187 l 17 minut temu, Hohe napisał: Panowie, podpowie ktoś gdzie znaleźć cany do PDC w bagażniku? Czy nie ma wyjścia i trzeba, za przeproszeniem, ciągnąć kabla przez całe auto. Zielony i pomarańczowo brązowy powinien być przy module komfortu
Opublikowano 4 Listopada 20187 l Pomarańczowo brązowy jest spleciony z pomaranczowo zielonym i to nie bangla. Mam szukać cały zielony?
Opublikowano 4 Listopada 20187 l 30 minut temu, WydRos napisał: Zielony i pomarańczowo brązowy powinien być przy module komfortu Raczej pomarnaczowo niebieski/ pomaranczowo brazowy
Opublikowano 4 Listopada 20187 l Teraz, Hohe napisał: Tylko ten pomaranczowo-niebieski chyba u mnie nie występuje. Poszukaj od sterownika hamulca
Opublikowano 4 Listopada 20187 l Daaaawno mnie tu nie było od roku latam s4 b8.5 w jego mmi mozna odpalić video ? macie jakies klubowe nalepki ? pokazcie jak to wyglada
Opublikowano 4 Listopada 20187 l 8 godzin temu, Góral65 napisał: Jak dobrze pamietam kosztowały 4,50 za sztukę jakieś 2 lata temu Teraz kosztują 1,45 zł brutto za sztukę w aso.
Opublikowano 4 Listopada 20187 l Panowie i Panie, szybkie pytanko. Czy jeśli mam wywalony DPF i Wykasowany egr to mogę pominąć chłodniczkę spalin żeby nie szedł przez nia płyn? , Bo zdaje się że puszcza mi spaliny w płyn. Znalazłem na przykładzie B7 że będzie się wolniej nagrzewał ale nie wiem jak to jest jak nie pracuje EGR
Opublikowano 5 Listopada 20187 l 18 godzin temu, wrclaguna napisał: Poszukaj od sterownika hamulca Znalazłem. Dzięki Grzegorz za naprowadzenie.