wrclaguna Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 panowie pomóżcie w doborze luster od S4 do mojej b8. Mam przedliftowe lustra i chciałbym zmienic nakładki na te od S4 i do tego wyrezac tak by sie składały jak te: czy da sie to tak zrobić by składały sie tak na "ukos" na moich przedliftowych czy trzeba kupic od S4 polift? Musisz zmienić całe lusterka na te po 2010 roku czyli ciut mniejsze . Dodatkowo jest chces ,zeby ci sie tal składały to do wymiany sterowniki w drzwiach . Ja jestem po takim zabiegu u siebie
darecy Opublikowano 14 Września 2012 Opublikowano 14 Września 2012 Jest opcja w sedanie otwierania bagaznika z pilota ?Jakies kodowanie czy co ? mocne sprężyny, dokupujesz i ustawiasz otwieranie klapy w MMI bez kodowania
gregski Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Jest opcja w sedanie otwierania bagaznika z pilota ?Jakies kodowanie czy co ? Yyy to to nie jest standard? Tzn u mnie sie brutalniej otwiera niz na video, na pilocie jest do tego guzik.
Timac Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Rzeczywiscie , wystarczy przytrzymac guzik bagaznika i sie sam otworzy
darecy Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 jak dasz mocne sprężynki to i triceps się poprawi
Timac Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Wiecie moze czy w Audi CONCERT mozna ustawic na wyswietlaczu temperature ? Chodzi mi o cos takiego Imageshack - dsc0162ng.jpg
gregski Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Nie masz tego? To wskazanie ustawionej temperatury nie wartosc zmierzona.
gregski Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 A masz klimatronic? Chyba wszystkie b8 maja?
jedrekx Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 czy orientujecie się czy w okolicach Warszawy albo Gdańska zajmuje się ktoś sprzedażą i montażem tylnych lamp LED? bo chciałbym połączyć tą wycieczkę razem z programem, a w Bydgoszczy z tego co wiem to nikt tylnymi lampami się nie zajmuje
Timac Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 A masz klimatronic? Chyba wszystkie b8 maja? Tak mam klimatronic
david_n Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 A masz klimatronic? Chyba wszystkie b8 maja? Tak mam klimatronic Prawodopodobnie ta temp (wewn nastawiona) jest wyswietlana tylko jak masz klime jednostrefowa
_Gabriel_ Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 dokładnie... przy wiekszej ilosci stref, temp wyswietlana jest na klimatronic'u. mozna sprobowac wlaczyc to jeszcze z poziomu "zielonego MMI", ale nie mam pewnosci, ze bedzie dzialac
Timac Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 No to pies pogrzebany bo mam 3-strefowa
darecy Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 Concert nie ma zielonego menu o ile pamiętam...
gregski Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 Nie mozna miec mmi i concert? Eeeee Btw jak ktos lubi komunikaty drogowe TP (w pl chyba tylko jedynka) to concert jest lepszym radiem, bo ma ich pamiec. Symphony tego nie ma niestety. Zastanawiam sie czy nie wrocic do concert z symphony.
Wojtek_A4 Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Panowie fotele z avanta B8 podejda do sedana? Pilnie info potrzebne:kwasny: Grześ dzwoniłem ale nie odbierasz:decayed:
wrclaguna Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Panowie fotele z avanta B8 podejda do sedana?Pilnie info potrzebne:kwasny: Grześ dzwoniłem ale nie odbierasz:decayed: Byłem na grzybach
Rekomendowane odpowiedzi