karol2984 Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Witam, jakie mogą być skutki wstawienia innej plecionki,mniejszej niż była?
wojtek26 Opublikowano 14 Września 2011 Opublikowano 14 Września 2011 Może to powodowac zmniejszenie mocy, wszystko zalezy o ile mniejsza.
karol2984 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Opublikowano 14 Września 2011 a czy będzie tak samo tłumić drgania? średnica w środku taka sama tylko krótsza jest trochę i obudowa mniejsza
4łapy Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Cześć kolego, plecionka jak plecionka, krótszych niż miałeś nie ma, a ta nowa wydaje się krótsza bo po wycięciu starej odpadły tez spawy, tak się domyślam, generalnie im dłuższa tym lepsza, lecz nie zawsze bo w Audi siatka nie tylko tłumi drgania, ale też trzyma wydech na swoim miejscu. według mnie wystarczy 55/100
karol2984 Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 kupiłem całą rurę kolektorową z nową plecionką żeby własnie nie spawać nic i jest mniejsza niż była,mam nadzieję że nic sie przez to nie stanie
MATIUS Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 koelgo jakie miałeś objawy?? padniętej Plecionki
karol2984 Opublikowano 16 Września 2011 Autor Opublikowano 16 Września 2011 śmierdziało i przedmuchy na spawach, brzęczenie też ale nie mam kata to i zostało, nie wiem chyba trzeba będzie wycinać puszkę i jakiś tłumik przelotowy wstawić bo już nie mam sił do tego wydechu
Dawid0 Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=220893.0 zawsze mozesz sprobować tego u mnie było ciszej niz na rurce! ale auto poszło z katem na sprzedaż , tylko siebie musiał być rurkę wylotową z 50 zmienic na 55mm
MATIUS Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 u mnie objawy to rano jak odpale to na ssaniu jak chodzi to słysze takie strzelanie z pod samochodu...., trzęsie silnikiem i chyba Budą po ok min już nie trzęsie ale jak przygazuje nadal jest ten przykry dzwięk najciekawsze jest że jak poprzedniego dnia pojeżdrze tak agresywnie wydech sie rozgrzeje to nie ma żadnego buczenia (nawet tego spowodowanego brakiem kata) i następnego dnia odpalam i chodzi też ciszej... Sam już nie wiem co jest grane
kris166 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Nic się nie stanie jak dasz inną. Byleby tylko wydech leżał tak jak powinien.
Rekomendowane odpowiedzi