Skocz do zawartości
IGNOROWANY

UWAGA na oszusta Allegro *autoblotniki198*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem u gościa lampe tylnią do mojego A4. Miała być kompletna i idealna. Przyszła ale używana, podniszczona i bez uszczelek

gość na telefon mówi - kiss my ass :naughty: cFaniak ... Nie kupujcie nic u złamasa :bicz2:

zastanawiam się teraz jak mogę mu zaszkodzić

http://www.allegro.pl/item310084629_audi_a4_01_05_avant_kombi_lampa_lewy_tyl_nr13.html

Opublikowano

wystawic negatywa ? :mysli:

jezeli w opisie auckji nie ma napisanego, ze lampa jest idealna i kompletna to nawet nie masz co pisac do allegro, no chyba ze masz maila w ktorym on o tym pisał

Opublikowano

poza tym nie widać żebyś zalicytował lub kupił poprzez allegro a w takim przypadku nie dziwie się że Cię wydymał :thumbdown:

Nie widzę żeby była tam cena minimalna więc zawsze minutę przed końcem daj cenę 2 pln :decayed:

Opublikowano

Adaś, jak mam być już szczery to sam sobie jesteś winien.

Kupiłeś coś bez licytacji, nie patrząc na historię gościa, nie mając żadnej pewności.

Aukcja jest zupełnie nieopisana i nikt nie może się do gościa czepić, bo nie jest w niej napisane, że reflektor jest nowy, z uszczelkami itp.

Masz tylko to:

TEL 695-751-453 LUB 697-811-125

ORYGINAŁ

Gość jest czysty, bo zdjęcie nie zawsze musi przedstawiać przedmiot sprzedaży, a to, że MIAŁA BYĆ KOMPLETNA to jak widzisz nic nie znaczy, a poza tym patrząc po aukcji mogę wnioskować prosto, że albo to ściema albo reflektor jest stary i zużyty.

Chyba nie używasz allegro od wczoraj i wiesz jak się na nim robi zakupy :bicz2:

Zgłoś to do allegro, ale to i tak za wiele nie da, bo nie masz żadnego dowodu, że to kupiłeś od niego.

Opublikowano

poza tym nie widać żebyś zalicytował lub kupił poprzez allegro a w takim przypadku nie dziwie się że Cię wydymał :thumbdown:

Nie widzę żeby była tam cena minimalna więc zawsze minutę przed końcem daj cenę 2 pln :decayed:

zawsze musi być ten pierwszy raz ... :mysli:

nie licytowałem bo gość powiedział że jak mi odciń nie będzie pasował to moge odesłać i wysłał za pobraniem. Na komentarze jakoś tak wyjątkowo nie spojrzałem.

no nic uszczelke wyrezam jakoś ze starej lampy i będzie grejt ale temu gracjanowi chętnie bym ryja obił :kwasny:

teraz moge mu naskoczyć - sprawa zamknięta ale przynajmniej Wy nie dajcie się złapać [br]Dopisany: 22 Luty 2008, 12:44 _________________________________________________

Aukcja jest zupełnie nieopisana i nikt nie może się do gościa czepić, bo nie jest w niej napisane, że reflektor jest nowy, z uszczelkami itp.

wiem wiem - ale dzwoniłem, gość się pluł że ideał stan super. Wczoraj wieczorem powiedział że pomyśli i pewni wyśle mi inną a dzisiaj ....suck me :gwizdanie:

dobra EOT - dałem się wydymać leszczowi i tyle[br]Dopisany: 22 Luty 2008, 12:45 _________________________________________________

Nie widzę żeby była tam cena minimalna więc zawsze minutę przed końcem daj cenę 2 pln

i co będzie musiał puścić za 2 pln ?? :polew:

Opublikowano

jeśli nie ma kwoty minimalnej to tak :naughty:

ok 19 min do końca he he he he ;-))

Opublikowano

jeśli nie ma kwoty minimalnej to tak :naughty:

ok 19 min do końca he he he he ;-))

Aukcja prywatna

W aukcji prywatnej mogą licytować tylko Użytkownicy zaproszeni przez Sprzedającego.

Poproś Sprzedającego o zgodę na udział w aukcji

Nic ci to nie da. Nie masz szans zalicytować. :no:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...