Aydaho Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Kupiłem u gościa lampe tylnią do mojego A4. Miała być kompletna i idealna. Przyszła ale używana, podniszczona i bez uszczelek gość na telefon mówi - kiss my ass cFaniak ... Nie kupujcie nic u złamasa zastanawiam się teraz jak mogę mu zaszkodzić http://www.allegro.pl/item310084629_audi_a4_01_05_avant_kombi_lampa_lewy_tyl_nr13.html
sokolnh Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 wystawic negatywa ? jezeli w opisie auckji nie ma napisanego, ze lampa jest idealna i kompletna to nawet nie masz co pisac do allegro, no chyba ze masz maila w ktorym on o tym pisał
wustyle Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 nie kupowac u kogos kto ma malo aukcji zakonczonych ZAWSZE przegladac komentarze
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 poza tym nie widać żebyś zalicytował lub kupił poprzez allegro a w takim przypadku nie dziwie się że Cię wydymał Nie widzę żeby była tam cena minimalna więc zawsze minutę przed końcem daj cenę 2 pln
lukaszr Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Adaś, jak mam być już szczery to sam sobie jesteś winien. Kupiłeś coś bez licytacji, nie patrząc na historię gościa, nie mając żadnej pewności. Aukcja jest zupełnie nieopisana i nikt nie może się do gościa czepić, bo nie jest w niej napisane, że reflektor jest nowy, z uszczelkami itp. Masz tylko to: TEL 695-751-453 LUB 697-811-125 ORYGINAŁ Gość jest czysty, bo zdjęcie nie zawsze musi przedstawiać przedmiot sprzedaży, a to, że MIAŁA BYĆ KOMPLETNA to jak widzisz nic nie znaczy, a poza tym patrząc po aukcji mogę wnioskować prosto, że albo to ściema albo reflektor jest stary i zużyty. Chyba nie używasz allegro od wczoraj i wiesz jak się na nim robi zakupy Zgłoś to do allegro, ale to i tak za wiele nie da, bo nie masz żadnego dowodu, że to kupiłeś od niego.
Aydaho Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Opublikowano 22 Lutego 2008 poza tym nie widać żebyś zalicytował lub kupił poprzez allegro a w takim przypadku nie dziwie się że Cię wydymał Nie widzę żeby była tam cena minimalna więc zawsze minutę przed końcem daj cenę 2 pln zawsze musi być ten pierwszy raz ... nie licytowałem bo gość powiedział że jak mi odciń nie będzie pasował to moge odesłać i wysłał za pobraniem. Na komentarze jakoś tak wyjątkowo nie spojrzałem. no nic uszczelke wyrezam jakoś ze starej lampy i będzie grejt ale temu gracjanowi chętnie bym ryja obił teraz moge mu naskoczyć - sprawa zamknięta ale przynajmniej Wy nie dajcie się złapać [br]Dopisany: 22 Luty 2008, 12:44 _________________________________________________ Aukcja jest zupełnie nieopisana i nikt nie może się do gościa czepić, bo nie jest w niej napisane, że reflektor jest nowy, z uszczelkami itp. wiem wiem - ale dzwoniłem, gość się pluł że ideał stan super. Wczoraj wieczorem powiedział że pomyśli i pewni wyśle mi inną a dzisiaj ....suck me :gwizdanie: dobra EOT - dałem się wydymać leszczowi i tyle[br]Dopisany: 22 Luty 2008, 12:45 _________________________________________________ Nie widzę żeby była tam cena minimalna więc zawsze minutę przed końcem daj cenę 2 pln i co będzie musiał puścić za 2 pln ??
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 jeśli nie ma kwoty minimalnej to tak
Aydaho Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Opublikowano 22 Lutego 2008 jeśli nie ma kwoty minimalnej to tak ok 19 min do końca he he he he ;-))
Kubala Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 niestety aukcja prywatna, chetnie bym zakupil lampe ktorej nie ma, tak dla zasady :]
Kaśka Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 jeśli nie ma kwoty minimalnej to tak ok 19 min do końca he he he he ;-)) Aukcja prywatna W aukcji prywatnej mogą licytować tylko Użytkownicy zaproszeni przez Sprzedającego. Poproś Sprzedającego o zgodę na udział w aukcji Nic ci to nie da. Nie masz szans zalicytować.
cayenne Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 Dobra ostrzegłeś,dalsze rozważania nie są potrzebne.
Rekomendowane odpowiedzi