johnybravo Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 mam następujący problem , ze bose przestało grac, samo z siebie , tylko jakiś trzask byl i oo. radio normalnie chodzi,tzn wyświetla piosenki, itp, wzmak z tylu tez cyka jak sie odpali radio. hmmmmm nie mam pojęcia co może być. może jest to związane z tym ze wczesniej hidy zalorzylem ?
aju Opublikowano 17 Września 2011 Opublikowano 17 Września 2011 jakie masz radio? jakie jest jego kodowanie w tej chwili
johnybravo Opublikowano 18 Września 2011 Autor Opublikowano 18 Września 2011 radio concert kaseciak, yyy kodowanie ? nie mam vaga wszystko chodzi tylko nie ma głosu
aju Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 bez vaga dalej Ci nie pomogę.... Zostaje Ci sprawdzać czy działa wzmacniacz ale to bez sensu, trzeba zacząć od radia ps. rozumiem że wcześniej wyświetlało się BOSE przy włączeniu radia i teraz też się pojawia na chwilę
johnybravo Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 niestety nie mam dojscia do vaga ,poniewaz jestem za granicą bose pojawia sie za kazdym radem jak odpalę. nikt nic wiecej nie pomoże? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi