hary Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 Mam propozycje zoorganizowania zlotu nad samym morzem w lato. Wspomniałem już o tym wczesniej,byłem tam ostatnio i porobiłem kilka fotek. Miejscówa jest niedaleko Swinoujścia. Blisko plaży. Jest tam parking na kilkadziesiąt aut. Zaraz obok parkingu wejscie na plaze Można też tam wjechać autem Plaża fajna Z plaży widać Międzyzdroje Oraz Niemcy,wiatrak w Świnoujściu,wpływające statki do portu itd Na miejscówie tej jest ponad 1000m prostej także można się tam mierzyć na 1/4 mili Można też tam pozwiedzać m.in Latarnie Morską i wiele fortyfikacji oraz bunkrów. Możliwośc jest też zakwaterowania w Międzyzdrojach na kwaterach prywatnych wraz z bezpiecznym prakingiem dla aut. Ceny nie są kosmiczne jak na lato, około 30/40 PLN za dobe od osoby. Czekam na wasze opinie.
dark79 Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 jak dla mnie bomba, mam miejscówe w Międzyzdrojach to moge przyjechać, jakis termin możnaby teoretycznie założyć.
T-żółw Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 koncepcja bardzo fajna ale wolę się na chwilę obecną nad zimowym wyjazdem skoncentrować :razz:
adamooo Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 koncepcja bardzo fajna ale wolę się na chwilę obecną nad zimowym wyjazdem skoncentrować :razz: No Żółw szykuj już jabłuszko..będziemy zjeżdzać :mrgreen:
MDM Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 co do koncepcji letniej fajnie. A zimowa to jakby co to wybieram sie jak co roku do białki tatrzańskiej:)
Pikuś Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 Tez jestem za zimowym zlotem, tylko z duzym placem :razz:
Yshia Opublikowano 5 Października 2006 Opublikowano 5 Października 2006 zimowym, ale tak jak w temacie, nad morzem? ja też z chęcią się spotkam z Wami :twisted:
hary Opublikowano 6 Października 2006 Autor Opublikowano 6 Października 2006 Znam jeszcze kilka innych miejsc z duzymi placykami, takze z tym nie ma problemu.
spanky Opublikowano 7 Października 2006 Opublikowano 7 Października 2006 jakis zlocik mozna zrobic ..... ;-) jestem za ...
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 8 Października 2006 Opublikowano 8 Października 2006 pomysł dobry co do zlotu letniego nad morzem jak najbardziej ok! Zimowy może by tak bardziej w centrum kraju żeby wszyscy mieli optymalnie najlepszy dojazd? Jakaś miejscówka z dużą, wolną przestrzenią. Pozdrawiam
Gość Rav Opublikowano 8 Października 2006 Opublikowano 8 Października 2006 moja propozycja co do zlotu na wiosne/lato zamiesciłem w temacie spoty lubelskie
Gość Murzyn Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 juz na mazurach cos myslelismy o globalnym zlocie...hmm pierwsza okazja bedzie w zimie na nartki
adadur Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 No świetenie, choć do lata daleko to warto było by się zjechać. Co do noclegu to mi nawet pod namiątem nie przeszkadza.
Gość Tomboy Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 pierwsza okazja bedzie w zimie na nartki Nigdy nie jezdizlem i sie pewnie zabije ale cóz - naleze :mrgreen:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 9 Października 2006 Opublikowano 9 Października 2006 hmm pierwsza okazja bedzie w zimie na nartki Oooo git pomysł. Zimą w górach, latem nad morzem :mrgreen:
Gość zdzisiek Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 Też jestem za jak napisał ,,hary " propozycja ciekawa i teren niczego sobie będę sledził ten temat.
hary Opublikowano 14 Października 2006 Autor Opublikowano 14 Października 2006 Mi zima odpada,wyjężdżam za granice do roboty i wróce pewnie na nastepny rok. Aha,jest jeszcze jedna miejscówka nad morzem,dokładnie W Świnoujściu. Nazywa się "patelnia". Fajne też miejsce do spotkania,bardzo blisko morza też i spory plac. Dirty8 musiałby sie wypowiedzieć na ten temat i opowiedzieć wam o tym miejscu ponieważ mieszka tam i pewnie te miejsce zna bardzo dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi