daroA4 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 witam jest taki problem w tym aucie, że podczas skręcania na boki coś gdzieś się przewraca i szura.... nie wiem gdzie to może być już wszystko chyba rozkręciłem i nadal nie wiem... rozkrecilem pod kierownicą nic tam nie ma... rozkręcilem schowek nic tam nie ma wyjalem radio klimatronic i nic przewody leżą schowanei sie nie ruszają... lewarek od biegow zdjęty nic tam nie ma... bagażnik pusty, więc to nie to... miał ktoś taki dziwny przypadek?
Bogumił Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Kamyki na gumowych wycieraczkach .
piotr26a4 Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Ja słyszałem o czymś takim i z tego co wiem gościu miał kamyczki pod podstawą akumulatora bawił się z tym parę ładnych tygodni zanim doszedł do tego pozdrawiam i powodzenia
domjenick Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 kurcze mam to samo-ale u mnie chyba żarówka w drzwiach wypadła-na dniach i tak będę rozkręcał,więc tam zajrzę,najgorsze jest to-że nie da się tego zlokalizować podczas jazdy,no bo i jak jechać i jednocześnie przykładać ucho wszędzie a oczy mieć przed autem...
Polko_V Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 mnie zarowka po stronie pasazera wypadla z drzwi i se latala "wta i wewta"
domjenick Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 ...ja dzis drzwi rozkręciłem i nic nie znalazłem-dalej wk....ia
davidoff82 Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 witam jest taki problem w tym aucie, że podczas skręcania na boki coś gdzieś się przewraca i szura.... nie wiem gdzie to może być już wszystko chyba rozkręciłem i nadal nie wiem... rozkrecilem pod kierownicą nic tam nie ma... rozkręcilem schowek nic tam nie ma wyjalem radio klimatronic i nic przewody leżą schowanei sie nie ruszają... lewarek od biegow zdjęty nic tam nie ma... bagażnik pusty, więc to nie to... miał ktoś taki dziwny przypadek? pod siedziskiem tylnej kanapy? w wentylatorze od nawiewu? mnie kiedyś hałasował pod maską filtr od LPG i tez pół samochodu rozebrałem zanim namierzyłe, więc może zobacz czy faktycznie gdzie w podszybiu? może się rozsypał zamek w klapce od schowka i tam coś lata?
lukaseq1 Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 mi za to tez sie w srodku cos przesowalo na zakretach, okazalo sie ze sroba z poduchy silnika byla odkrecowa. Pozdro
djark00s Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 ja rowniez mam ten problem i nie wiem jak dojsc konca
gikn Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 U mnie pod siedzeniem pasażera też coś latało. po 2 tyg poszukiwań, przy pomocy magnesu wyciągnąłem 2 baterie "paluszki" z nawiewu na nogi prawego pasażera z tyłu.
Rekomendowane odpowiedzi