chevidan Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 cześć.przedstawiam moją serię.auto jakich wiele,ale za to w dobrym stanie.najgorzej(najbiedniej) wygląda wnętrze więc od niego trzeba będzie zacząć mody. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
wroclav Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Fajna furka Zacząłbym od gleby i pomalowania dołu w kolor Powodzenia w modach
?uki1984 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Ładna furka też mam quattro ale BFB. U mnie wnetrze jest ok wiec za wiele w środku nie zrobie Bezawaryjności i miłego użytkowania Quattro rządzi
weider Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Spoko auto Na początek obowiązkowo - pomalowanie dołu pod kolor. Potem wymiana wydechu bo te standardowe rurki cieniutkie strasznie, jak gwizdki od czajnika..... Bezawaryjności
Artur82 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Fajna furka...oblukamy w niedziele na spocie
jedrekx Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 bardzo ładne auto, widziałem w realu i prezentuje się bardzo, bardzo fajnie powodzenia w modyfikacjach
T-żółw Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 najważniejsze już masz no i fajny silnik a resztę można dołożyć, bo faktycznie skromnie ktoś skonfigurował auto
Rekomendowane odpowiedzi