Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Wymiana żarówki stopu - sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: Mam banalny problem :embarrassed: moja audi rocznik 2002 ma prawdopodobnie spalona lewa zarowke stopu ale nie ma dojscia do tej lampy :shocked: aby ja wymienic.Moge na sile wyrwac wyciszenie bagaznika :wallbash: ale moze jest inny sposob :mysli:
Opublikowano

oprawka na wszystkie żarówki wychodzi cała z lampy, musisz odsunąć wyściółke bagaznika przy lampie[br]Dopisany: 23 Luty 2008, 23:19 _________________________________________________http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e70c79d8195eece1.html

Opublikowano

Witam, właśnie wymieniłem sobie żarówkę w tylnej lampie, podczas wkręcania tej bocznej śruby ułamałem płytkę plastikowa w lampie w którą wchodzi ta śruba , skleiłem kropelką ale nie wiem czy będzie trzymać, miał już ktoś takiego niefarta?

Aha dlaczego nie wyświetliło mi się nic na desce rozdzielczej, pozdrawiam

Opublikowano

Panowie ale jak do lampy sie dostać? u mnie wyscielenie bagażniak jest jakby przyklejone? jakieś spinki tam są? jak je odpiąć?

Opublikowano

Panowie ale jak do lampy sie dostać?...

lampatylm.th.jpg

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano
:notworthy: :notworthy:[br]Dopisany: 26 Marzec 2010, 12:25_________________________________________________jakoś nie mam serca ciąć tej wykładziny ;( ;(
Opublikowano

NIc ciac nie trzeba.Tam juz ladnie wyciete jest.Odchylasz i wykrecasz.

Opublikowano

oprawka na wszystkie żarówki wychodzi cała z lampy, musisz odsunąć wyściółke bagaznika przy lampie[br]Dopisany: 23 Luty 2008, 23:19 _________________________________________________http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e70c79d8195eece1.html

:blink: :blink: :blink: :blink: cos ci sie chyba pokiełbasiło :naughty:

Panowie ale jak do lampy sie dostać?...

lampatylm.th.jpg

--

Pozdrawiam.

Sławek

Panowie dlaczego nie napiszecie ze trzeba odkręcic lampe bo innego wyjścia nie ma :no:

Opublikowano

Trzeba odkręcić lampę - inaczej się nie da... :):cool1::kox::tongue4: :tongue4:

pozdr :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...