Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

2008 M3 E90 - Srebrny, manualna skrzynia, wersja amerykańska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TVN Turbo - Na Osi.

Hiob jest albo był (nie pamiętam) w Polsce i miał występować w powyższym programie.

• 2 lata później...
Opublikowano
  • Autor
:polew: Twarowski na forum A4 ? :polew: [br]Dopisany: 20 Październik 2011, 21:37_________________________________________________Nic sie nie dzieje z BMW :> ? cicho tu jakoś panie HIOBIE :P

Oops, jak ten czas leci, to już się zrobił rok 2014. :-D Sorry, panowie, nie wiem dlaczego zapomniałem o tym forum - pewnie z jakiegoś powodu forum przestało przyjąć mi zawiadomienia. Ale obiecuję, że się poprawię.

Pewnie już objeżdża nowe M5 f10:D

Spokojnie, nie tak szybko. Jeszcze nie jestem gotowy na auto dla emerytów. M5 F10 ma okropną prasę w USA: Za ciężkie, za miękkie, za bardzo przypomina Lexusa, w czasach, gdy Lexus zaczął robić auta przypominające dawne BMW. Poza tym mnie nie stać - moja M-trójeczka ciągle jeszcze jest spłacana. No i ma kompresor teraz, 600 KM - o ile nie wspominałem tu jeszcze o tym.

Ostatnio aktywny: 20 Październik 2011, 18:22

Szkoda że tylko miesiąc był na forum, ciekawe posty trawił :)[br]Dopisany: 14 Luty 2012, 16:11_________________________________________________

Hiob jest teraz gwiazdą telewizji, więc pewnie czasu mało :gwizdanie:

:decayed:

Mówisz o jego transmisjach z tira czy występuje już w jakimś "amrykońskim szoł" :decayed:

Oj tam, oj tam, zaraz gwiazda. Co prawda TVN Turbo dał mi się przejechać kilkoma ciężarówkami, zrobili z tego parę kilkuminutowych segmentów w audycji "Na Osi", nawet mi za to zapłacili parę groszy, ale w głowie mi to nie przewróciło. ;-) Jak ktoś chciałby zobaczyć, to linki do nich znajdzie tutaj: katolik.us :: Zobacz temat - "Na Osi" - Hiob w TVN Turbo

Co poza tym u mnie słychać?

Jak wspominałem, M3 ma kompresor, 600 KM. Oczywiście wyleciałem niedawno ponownie z drogi - niby niewiele się stało, ale walnąłem kołem o krawężnik, poszły sanki i w sumie zrobiła się spora naprawa. Rachunek - 12,5 tys dolarów, ale auto zrobione "jak nowe", bez żadnego chodzenia na skróty. Wszystko, co trzeba było wymienić, jest wymienione, na nitach i kleju, nie pospawane przez pana Władza w szopie za rogiem. A w garażu na ścianie przybywa kolejnych trofeów. :D

Na moim kanale na YT ( truckerhiob - YouTube ) jest sporo filmów z eMką, łącznie z tym ostatnim incydentem (Ciekawostki 114). Poza tym sprowadziłem do Stanów maluszka, czyli 126p, kupiłem nowe felgi do eMki, a za 10 dni lecę do Krakowa na dwa tygodnie. Będę m/in. brał udział w pierwszym krakowskim rodzinnym rajdzie klasyków, z Krakowa do Zabierzowa, 21. czerwca, samochodem marki Land Rover.

Tyle w telegraficznym skrócie, może później dodam jakieś fotki, a jeśli macie pytania, obiecuję, że nie przepadnę znowu na kilka lat - odpowiem natychmiast. :D

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za drobną zwłokę w odpowiedzi. :oops:

---------- Post dopisany 06-06-2014 at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany 04-06-2014 at 16:55 ----------

Jak obiecałem, kilka fotek. Auto ma teraz kompresor ESS VT2 575, co daje mu na 98-oktanowym paliwie 600 KM. Zmierzone na hamowni, na kołach ma 511 KM.

11181700.jpg

Mam też zmieniony wydech i nowe felgi. Felgi co prawda nie wszystkim się podobają, ale podobają się mnie, a to tu jest najważniejsze. :D

Podobają mi się głównie dlatego, że widać przez nie cale wnętrze, tarczę hamulca i sam hamulec, który teraz trzeba będzie chyba pomalować na czerwono. Poza tym ich kształt uwypukla fakt, że tylne koła są szersze, a dystanse umożliwiły przesunięcie kół na zewnątrz.

Stare felgi też mam i pewnie kupię do nich zimowe opony, dzięki czemu będę mógł zmieniać wygląd auta w zależności odpory roku. Felgi fabryczne są lepszej jakości, są kute, nie odlewane, więc się tak łatwo nie pogną na zimowych dziurach w drodze. To, oczywiście, już po powrocie do Polski, bo tu ani dziur, ani zim za bardzo nie mamy. ;-)

DSC03655.jpg DSC03656.jpg DSC03659.jpg DSC03661.jpg DSC03662.jpg DSC03663.jpg DSC03666.jpg DSC03667.jpg DSC03676.jpg DSC03677.jpg IMG-6200.jpg IMG-6201.jpg IMG-6164.jpg IMG-6166.jpg IMG-0693.jpg IMG-0697.jpg IMG-0700.jpg IMG-0702.jpg IMG-0705.jpg IMG-0706.jpg IMG-0710.jpg IMG-0712.jpg IMG-6015.jpg IMG-6024.jpg

Opublikowano

fajniutka "em trójeczka" :decayed:

Opublikowano

ooo hiob :)

śledzę na YT więc jestem na bieżąco :hi:

Opublikowano

ahh te emki!;p

Dozobaczenia w Zabierzowie:)

Opublikowano

No to mamy odpowiedz, to Hiop zrobił rundę po Warszawie swoją m3 i teraz nie mogą namierzyć ;)

Piękne autko, choć maluszek tez

Pewnie wiecej oczu przykuwa fiacik niz beema

Opublikowano
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Piotrek fajnie że wróciłeś :hi:

Daj znać jak będziesz w Krk, zrobimy spota

W tym roku się nie udało, może następnym razem... Będę w Krakowie w czerwcu 2015.