michal_g84 Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Mam pytanko mam dwa wyświetlacze na jednym jest przebieg dzienny i całkowity na drugim godzina i data , po środku info o trybie serwisowym , czy otwarte drzwi, mam pytanie czy nie ma info o spalaniu chwilowym i l/100km, mam A4 B5 po lifcie z 2000 roku?
krzyniek Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 spalanie chwilowe jest tylko na fis_ie, a z Twojego opisu wnioskuje że masz tylko pół fis_a więc spalania nie będzie.
michal_g84 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Opublikowano 24 Lutego 2008 a moge wiedzieć co to jest FIS?
Flyer Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Komputer pokładowy (masz go w zegarach).
krzyniek Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 fis to komputer pokładowy a pół fisa to jego okrojona wersja z ks obsługi, fis zaznaczyłem na rysunku
lukaszr Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 a moge wiedzieć co to jest FIS? To jest skrót od Fahrer Informations System czyli po prostu w skrócie mówiąc komputer pokładowy.
rotter Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 fis to komputer pokładowy a pół fisa to jego okrojona wersja z ks obsługi, fis zaznaczyłem na rysunku pod jakim tytułem jest książka z której przedstawiłeś zdjęcie bo szukam właśnie szczegółowego opisu fisa a widzę że tu ładnie będzie to rozpisane albo jeśli by się koledze chciało to pare fotek z książki z opisu fisa jak można prosić
michal_g84 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Opublikowano 24 Lutego 2008 fis to komputer pokładowy a pół fisa to jego okrojona wersja z ks obsługi, fis zaznaczyłem na rysunku pod jakim tytułem jest książka z której przedstawiłeś zdjęcie bo szukam właśnie szczegółowego opisu fisa a widzę że tu ładnie będzie to rozpisane albo jeśli by się koledze chciało to pare fotek z książki z opisu fisa jak można prosić Również szukam książki serwisowej, bo takowej nie dostałem jak kupowałem samochód, a jeśli chodzi o fisa to rzeczywiscie mam pół dosłownie, podczas jazdy pokazuje tylko temperature
krzyniek Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 tu macie ciąg dalszy opisu z poprzedniej fotki ps. jeśli jeszcze coś to piszcie wkleje jak będę miał trochę czasu wolnego
Rekomendowane odpowiedzi