Gelooo Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 niewiem czy beda znalazlem troche rzeczy o ktorych niemowil i mysle dalej
Magicbattle Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 wersja prawie ze jak moja. mam pytanko sam robiles scieme lamp z przodu?
Gelooo Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 lampy rozebralem wyjalem odblysnik pierwszy bo drugi najblizej zarowki jest nieruszony i malowalem kierunki sprayem do lamp motip jest u madeji na kunickiego 81
paput Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 niewiem czy beda znalazlem troche rzeczy o ktorych niemowil i mysle dalej tzn co?
Kriss SierraFan Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Śliczna Avant to chyba najładniejsza buda
Gelooo Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 niewiem czy beda znalazlem troche rzeczy o ktorych niemowil i mysle dalej tzn co? gwint zerwany oslony przegubow i przeguby blacha nierowna praca vki itp odpuscilem bedzie dalej 1.8T
wujek_kamil Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Czyli praca znaleziona ale dźwięk silnika się znudził Vka brzmi pięknie ale nie ma potencjału = ja bym odpuścił
paput Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Czyli praca znaleziona ale dźwięk silnika się znudził Vka brzmi pięknie ale nie ma potencjału = ja bym odpuścił zależy co kto lubi
wujek_kamil Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 No offence - świetne autko, środek ŚLICZNY ---> ja bym nie zmieniał ale tak czy siak powodzenia w ew. sprzedaży kiedyś. Pozdróweczki !!
Rekomendowane odpowiedzi