Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Moja druga OOOO w avancie 1.8T Q :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jeżeli ktoś pamięta swoja zabawę z audi zaczynałem tak http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=194902.0;highlight=audi mile wspominam ale przyszedl czas na ----->

Audi A4 1.8T(AEB) w quattro rocznik 96 w Avancie :) kupione 1 maja 2011r.

Niespodzianki wliczone w cenę ale o usterkach minionych i włożonych $ nie warto pisać. Z ważniejszych rzeczy tylko napiszę, że kompletny rozrząd z łańcuchem i napinaczem pompą wody itp (full) olej,filtry,uszczelki,odma itp i dalej turbo po regeneracji na gwarancji do września 2012,nowa bateryjka, wiec turlam się i szukam $ na dalsze zachcianki :).

Z kosmetyki:

*LPG sek. 4 szybki el. szyber ale chyba nie fabryczny,centralka z pilota.

*kiera trójramienna-zawias 1BE-klimatronic-skóra(kubły) w niezłym stanie- radyjko na pilota(podświetlane na czerwono wiec pasuje:P)itp :)

*ramka grilla na czarno

*doszły tez wkłady lamp na czarno i kierunki przy lampach jak i boczne i ramka znaczka pod kierunkiem na czarno

*ostatnio tez felgi na czarno bo poprzedni właściciel chyba bardzo upodobał sobie krawężniki.

*folia carbon 3m na drewno

*przy wymianie turbo doszły dwa wskaźniki Boost i Ciśnienie oleju.

Z planów hmmm jest tak dużo opcji :P nie wiem za co się wezmę ale ważne, że autko ma potencjał wiec ---------> ....? na pewno sukcesywnie do przodu i grunt to dbać i lać :) Wszystko inne widać na fotach:

W dzień zakupu 18tq.th.jpgwlepawlepae.th.jpg

69899945.th.jpg85604457.th.jpg

16969354.th.jpg39926528.th.jpg

29063057.th.jpg84227138.th.jpg

Z góry wielki dzięki dla wszystkich użytkowników za wszelką pomoc otrzymaną i tą której na pewno jeszcze nie raz będę potrzebował :hi:

Na sprzedaż za 12000zł

Opublikowano

nie kopci już?

Opublikowano

Ladny srodek, lekki klin, bardzo do przodu autko :) Bezawaryjnosci!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nie kopci już?

juz nie teraz jest turbo po regeneracji na gwarancji wiec juz ten temat jak narazie z glowy :)[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 18:14_________________________________________________:)

Opublikowano

działasz coś z autem? gleba będzie? :cool1:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

narazie zakupilem oponki zimowe 205/55/16 michelin wejda na ta felge niechce juz stalowek 15 na zime:P a dalej zobaczymy hehe uwaznie przygladam sie cenie LPG w ciagu miesiaca z 2.42 na 2.82 i co dalej :gwizdanie:

a w tym jest 1be wiec lipy nie ma i wygodnie i nizej lezy tez sprzeglo LUKa ale nie ma kiedy wrzucic tego powoli szykuje sie na zime i Q poraz 1 na sniegu :)[br]Dopisany: 06 Październik 2011, 20:30_________________________________________________wpadly felgi obecnie sprzedaje ale jak nikt nie wezmie zostaja dla mnie i zmiana koloru na biel :gwizdanie:

31122152.th.jpg51077513.th.jpg

82544042.th.jpg31679401.th.jpg

Opublikowano
:hi:, jest :good: (może z wyjątkiem koloru obudowy nowych wskaźników)- tak trzymaj, bezawaryjności życzę
Opublikowano

Kufa identyczny jak mój :D. Jutro będzie bliźniacze auto w dziale "moje auto" w B5 :P

Skóra mi się podobuje ---> nie planujesz się pozbyć/wymienić na kubełki materiałowe takie jak miałeś w poprzedniej niuni?

Pzdr !!

Opublikowano
  • Autor

wskazniki sie pomaluje na czarno a skory nie wymienie za nic :P

Opublikowano

przyjdzie lato to zmądrzejesz

Opublikowano

czesto bywam w swidniku, moze sie zobaczymy ;) auto ok, duzo $$ wlozone, oby latalo jak najdluzej :good:

ale z ta skora to prawda pieknie wyglada ale..., ja mam jasna tapicerke, najzwyklejsza, ale grzaną, za żadne chiny bym jej nie zamienił na zimną skórę w zimie i gorącą w lecie :kox: szczegolnie kiedy wsiada sie do zimnego auta a grzane stolki odrazu praktycznie grzeja w tylek i plecy

Opublikowano
  • Autor

wcale mi skora nie przeszkadza ani w lecie ani teraz nie narzekam :) dbam i nacieram chcialem i mam :)

Opublikowano

wcale mi skora nie przeszkadza ani w lecie ani teraz nie narzekam :) dbam i nacieram chcialem i mam :)

skóra musi być od razu inaczej się wnętrze prezentuje :good:

Opublikowano

dwa zegary w nawiewie to za dużo jak dla mnie :thumbdown: Poza tym świetne :audi:

Opublikowano

skóra musi być od razu inaczej się wnętrze prezentuje :good:

:notworthy: :notworthy:

a klimy w lato nie używacie że tak gadacie o tej tragedii latem że gorąca i w ogóle :blink:

Opublikowano

nie :kox: w to lato az tak nie byla potrzebna :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Takie lato jak zima teraz :P[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 21:38_________________________________________________do Sprzedania za 12000zł jak cos pytac 519468436 gg3353345.

Opublikowano

Takie lato jak zima teraz :P[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 21:38_________________________________________________do Sprzedania za 12000zł jak cos pytac 519468436 gg3353345.

tyle szukałeś i włożyłeś kasy, czemu sprzedajesz?
Opublikowano
  • Autor

$ szukam roboty jeżeli szybciej znajdę prace niż sprzedam audi zostaje u mnie. Ogłosiłem tylko na forum jak ktoś zechce to będzie miał pojęcie co bierze a jak zostanie też ok.

Opublikowano

poprosimy fotki nowej niuńki :naughty: