Godex1.9 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Witam, audi kupiłem w czerwcu 2011, jest to moje pierwsze Audi i jestem mile zaskoczony, gdyż samochód prowadzi się rewelacyjnie Rok: 2002 Przebieg na liczniku 180 000 w dniu zkupu Przebieg w moim odczuciu to około 300 000 Wyposażenie: 6x Airbag Tempomat Tyle zauważyłem z wyposażenia ponad standardowego, nie mam jak rozkodować numeru VIN, więc resztę uzupełnię jak rozkoduję. Ale generalnie szału nie ma. Serwis Rzeczy które już zrobiłem: Rozrząd kompletny z pompą wody Paski klinowe i rolka napinająca Olej Mobil 5w30 i filtry Klocki przód i tył Termostat Łączniki tylnego zawieszenia Wahacze dolne proste Sprzęgło na sprężarce klimatyzacji Panel klimatronika spalony przez poprzedni warsztat robiący mi z klimą Rzeczy do zrobienia: Prawy halogen Turbina Osłona dolna silnika Cieknąca nagrzewnica (prawdopodobnie) Usunięcie problemów z nawiewami( działają tylko przy włączeniu obiegu zamkniętego) Modyfikacje: Zrobione: Lusterka in pro I na razie tylko tyle, gdyż kasę pochłaniają inne wydatki Plany: W głowie olbrzymie a co wyjdzie to zobaczymy,na pewno: Radyjko Ori Pakiet chrom (ciężko upolować, jak by ktoś miał to pisać) Dekory alu szczotkowane albo łuska Foteliki kubełkowe Wydech na dwie strony i końcówki ultera 90 mm i zderzak tył z wyjściem na 2 końcówki Tak do końca roku myślę że się wyrobię :>
kkam Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 bardzo ładny, podobny do mojego. pokaż wnętrze.
jedrekx Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 ja zamiast lusterek in pro wolałbym pomalować grill na czarno, ale kwestia co kto woli popatrz sobie na mody u innych użytkowników to może coś Ci wpadnie w oko. a tak w ogóle to ładna seria P.S. koniecznie większe koło
Bazza Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Ladna sztuka, zycze bezawaryjnej jazdy
Leman Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 smarnij dokładki w kolor+inna w/g mnie i większa felga gratuluje furki
Godex1.9 Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 Dokładki pomaluję przy okazji wymiany zderzaka lub dopiero na wiosnę, a co do felgi miałem kupować teraz ale bez sensu na miesiąc, ale będzie 17 albo 18 raczej z rs6 jeśli dobrze myślę :> Co do bezawaryjności to jest kiepsko na razie ale jak to mówią jak się nie zapłaci przy zakupie to trzeba później Aha może przy okazji się ktoś wypowie, muszę niebawem wymienić turbo, lub zregenerować. Myślałem więc nad wsadzeniem turbo od AWX i tu pytanie czy może lepiej od razu inne turbo, i jak wygląda kwestia spalania po zmianie np turbo AWX + program na około 160 ps ??? Czy do takiej mocy potrzebuję jeszcze coś, wtryski? IC?
tymonA4 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Ja bym pomyślał nad zestawem do awax wtryski zostają ale może lepiej pomyśleć o brd tu już muszą być inne wtrystki np alki lub BQ i icek centralny też
grzes1150 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Wzór felg trochę kaszanka :gwizdanie: Cała reszta wraz z planami OK Poka wnętrze
Rekomendowane odpowiedzi