Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 SEDAN] ZMIANA TYLNYCH LAMP ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle osób jeździ i jest git więc nie będzie problemu ;) Napewno musi być OK !

Opublikowano

Moim zdaniem Lexy sa nie za ładne...znam tylko jedne ktore sa nawet :smile: ale ja szukam lampek po 2 lifcie i jak by mial ktos do sprzedania to chetnie bym kupil oczywiscie za przystepna cena :grin: :smile: ale najpierw musze stare pogonic ale z tym to no problem :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor
musze stare pogonic ale z tym to no problem

Tak sadzisz ?? No zalezy za ile chcesz pogonic, ale malo kto jak kupuje to kupuje stare :mrgreen:

Opublikowano

zamierzam wykonac taki numer :grin: daje kolesiowi na gieldzie stare doplacam i biore te po 2 lifcie :grin: mysle ze ze 100-150mu wystarczy :grin:

Opublikowano
  • Autor
zamierzam wykonac taki numer daje kolesiowi na gieldzie stare doplacam i biore te po 2 lifcie mysle ze ze 100-150mu wystarczy

Ale co doplaty 150 ?? Watpie, Niektorzy nie chca brac wogole tych lamp bo nie schodza, a jak biora to 100 za 2 i wtedy musisz doplacic z 200-250 ;)

Opublikowano

W sumie czy ja wiem czy nie schodza...moze i tak ale jak ma np.koles autko po malej stluczce tylka to mu to obojetnie jakie wezmie :lol: mam na mysli goscia ktory tylko jezdzi a4 ale nic przy niej nie robi :grin:

Opublikowano
  • Autor
W sumie czy ja wiem czy nie schodza...moze i tak ale jak ma np.koles autko po malej stluczce tylka to mu to obojetnie jakie wezmie :lol: mam na mysli goscia ktory tylko jezdzi a4 ale nic przy niej nie robi :grin:

No jak Ci sie trafi tak to gratuluje i zazdroszcze, sam bym wymienil swoje doplacajac i wziasc te po lifcie .

Opublikowano

z soczewkami tak zrobilem :grin: dalem stare ale doplacilem 350zl ale lampki super Valeo :grin: a nie jakas podroba :grin: ale mysle ze w 200powinienem sie zmiescic z tymi na tyl :grin: a Ty jakie masz lampki przod i tyl?? :smile:

Opublikowano
  • Autor
a Ty jakie masz lampki przod i tyl??

Oryginalne jakie byly przod zwykle, tyl tez - rocznik 96

Opublikowano

to teraz mi powiedzcie w jakich modelach wychodziły lampki przednie BOSCH z halogenem :mrgreen:

Opublikowano
to teraz mi powiedzcie w jakich modelach wychodziły lampki przednie BOSCH z halogenem
Prawdopodobnie od 97lub 98 przed tym valeo
Opublikowano

Szewczenko7, specjalnie nie pisałem swojego rocznika bo mam '96 i nie mówcie, że było walone i ma te lampy a nie H4, bo halogeny mam seryjnie wyprowadzone :) Więc wnioskuję, że tak wyszło z fabryki ;) Poza tym widziałem już w niejednej '96...

Opublikowano

nawet z '95 są też z lampami BOSCHa

Opublikowano

Ja miałem '96 i miałem Valeo :wink:

Opublikowano
  • Autor

Ja tez mam Valeo, 96 r

Opublikowano
nawet z '95 są też z lampami BOSCHa

Ja mam z '94 z lampami BOSCHa :razz:

Opublikowano

Ja mam autko z 95r i mialem Valeo :grin: ale obecnie mam soczewki Valeo :smile: :grin:

Opublikowano

'95 i lampy Bosh'a

Opublikowano

ja osobiscie w a4-ce posiadam takie:

5eb9af5497396ff4.jpg

to chyba po 2 facelifcie wg. mnie bomba :mrgreen: seryjne sa najlepsze ;) po co wioche robic z samochodu i lexusy zakladac, wogole mi sie nie podobaja takie swiatla :]

Opublikowano

lnn, Twoje lampki z tyłu sa po pierwszym lifcie a nie po drugim 2 lif byl po 99rok :smile: