Armi Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 No rzeczywiście zima jest straszna dla diesli
Bogumił Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Fakt z zimą nie jest tak do końca jak się "pilnuje" dni z niską temperaturą, ale nie zaprzeczysz, że części do Twojego samochodu są znacznie droższe niż do benzyniaka (myślę o układzie paliwowym) - a już gwarancji na swój model pewnie nie masz.
Armi Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Chodziło mi tylko o to że strach przed zimą jest przesadzony w przypadku diesli. Co do reszty absolutnie się zgadzam. Przy dzisiejszych cenach paliw, benzyna+gaz to chyba najrozsądniejsze wyjście.
RafGar Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 zima dla mnie też nie straszna, kupujesz 5 l benzyny i jeszcze żadnej zimy nie miałem problemu ze swoim dieslem
pablosan Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Panowie Mieszkam w rejonie Polski o najłagodniejszych zimach, mój kumpel garażuje diesla u siebie w domu-ale powiem Wam, że w tym roku to nie było lekko nawet w Trójmiście :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi