cwpisz Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Posiadam frezarkę - ploter CNC, chciałem sobie zrobić moda polegającego na wymianie "żaluzji" w nawiewach na aluminiowe. W związku z tym poszukuję rysunku technicznego tych części, albo czegokolwiek, z czego mógłbym odczytać wymiary Z góry wielkie dzięki za wszelką pomoc!
wrclaguna Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Daj spokoj z tym aluminium zostaw ORI
morsdicti Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Posiadam frezarkę - ploter CNC, chciałem sobie zrobić moda polegającego na wymianie "żaluzji" w nawiewach na aluminiowe. W związku z tym poszukuję rysunku technicznego tych części, albo czegokolwiek, z czego mógłbym odczytać wymiary Z góry wielkie dzięki za wszelką pomoc! nie rób tego dla tego samochodu ....
Młody Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Jak chce i pyta to po co OT, o gustach się nie dyskutuje.
domjenick Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 podjedz gdzieś na szrot i wyjmij jakąś kratkę-będziesz mieć na wzór
cwpisz Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 Dzięki za wszystkie głosy, przekonaliście mnie, kratek w AL nie będzie Muszę się zastanowić jakby tu w inny sposób wykorzystać maszynkę do 'upiększenia' niuni Jakby co, to napiszę tutaj, cobyście mogli mnie od tych pomysłów odwieść :>. Pozdrawiam!
Marynarz____ Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Wytnij sobie dystanse do kół
POWER-KRIS Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Ja polecam Chełm jakiś typu zakuty łeb. Bez obrazy taki żart. Ha ha. ;-) Sony Xperia E dual Tapatalk 4
jacek70 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Odpowiedż Power-Kris jest The Best.B\
Rekomendowane odpowiedzi