mirk Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Witam pewnie było ale nie znalazłem świeżych informacji mam b5 1Z z wymienioną turbinką i w miarę wszystko działa i chciałbym zapodać siakiegoś wirusa i pytanie gdzie w okolicach trójmiasta lub starogardu lub malborka coś takiego mi zrobią no i najlepiej w przyzwoitej cenie?? jak macie jakieś namiary to proszę o informacje Pozdrawiam wszystkich
dziadek Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 http://www.tune-up.pl/kontakt.php http://chiptuning-gdansk.pl/
tokarka606 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Wal śmiało do mojego kolegi.W podpisie masz wszystko.
mirk Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 Witam dziękuje za informacje Sierakowice troszkę daleko a odpowiedział mi na maila tylko chiptuning-gdansk więc pojadę do nich Pozdrawiam i dzięki za kontakty
spetsnaz Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 co za turbinę włożyłeś do 1Z`ta?
rob555 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Witam dziękuje za informacje Sierakowice troszkę daleko a odpowiedział mi na maila tylko chiptuning-gdansk więc pojadę do nich Sorki formularz kontaktowy ze strony dziala jak chce. Nie mniej smialo jedz do kolegi Zoltara
mirk Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 Witam jestem już dawno po przeprogramowaniu komputera no i jak na razie jest całkiem fajnie samochodzik zrobił się zwinniejszy i nic się puki co złego nie dzieje polecam wirusowanie
danielom Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Napisz coś konkretnego, co i jak zmieniłes, jakis wykres jaki przyrost?
Rekomendowane odpowiedzi