nowicjuszdw Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 witam, własnie odkupilem audi a4 i juz na poczatku trzeba bylo przycisk obnizajacy szybe bardziej docisnac, badz nim troche pomanewrowac by szyba zjechala na dol. A od wczoraj nistety ani drgnie. z podnoszeniem nie bylo zadnego problemu. wydaje sie ze to sprawa tylko i wylacznie tego przycisku- macie jakies doswiadczenia z tym ? czy musze kupic tylko jeden przycisk, czy musi byc komplet ( u mnie dwa) ? a byc moze sprawa jest naprawialna ? pozdrawiam * prosimy o stosowanie właściwego prefixu ( prefix uzupełniony) [Musashi]
Musashi Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Opublikowano 12 Kwietnia 2008 wymieniasz zestaw. niestety ten switch zdarza sie padac
AndyN Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 A4 B6 z czterema elektrycznie sterowanymi szybami. Wróciłem z czyszczenia środka auta i bardzo niemiło się zdziwiłem gdy okazało się, że nie działa sterowanie szyby pasażera z przodu przyciskiem po stronie kierowcy ;( Sterowanie przyciskiem po stronie pasażera działa, działa też sterowanie szyby z pilota w kluczyku Przycisk wyzionął ducha? Czyszczenie styków coś może dać? VagCom wyświetla takie błędy: 2 Faults Found: 00915 - Window Regulator Switch; Rear Right; Driver (E55) 27-10 - Implausible Signal - Intermittent 00913 - Window Regulator Switch; Front Right Driver (E81) 27-10 - Implausible Signal - Intermittent
Rekomendowane odpowiedzi