Miroo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Po odpięciu akumulatora stała się taka rzecz ze szyba od kierowcy działa normalnie natomiast od pasażera żeby ja zamknąć trzeba cały czas trzymać przycisk wcześniej było tak ze wystarczyło pociągnąć i puścić i sama się zamknęła Co się stało coś się przekodowało??
Darek62 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Czy po podpięciu aku zaprogramowałeś otwieranie/zamykanie szyb poszczególnymi przyciskami do ich sterowania?
Lu-Gi Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Zamknij szybe do końca i przytrzymaj chwile jeszcze guzik i będzie ok
Miroo Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 nie nie programowałem szyb Zamknij szybe do końca i przytrzymaj chwile jeszcze guzik i będzie ok Muszę odpiąć od nowa akumulator żeby to zrobić czy teraz też można
Darek62 Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Nie musisz ponownie odpinać akumulatora.
Lukasch44 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 działają te "czary" miałem ten problem u siebie i teraz zniknął czy znacie jeszcze jakieś knify z tym programowaniem szyb?
tomi790 Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Może być jak koledzy napisali - zaprogramowanie szyb pilotem - u mnie miałem problem z tym, że nie wszystkie szyby opuszczały się jednakowo przy otwieraniu z kluczyka - opuszczenie wszystkich do dołu i ponowne domknięcie z pilota i problem rozwiązany wszystko jak być powinno.
studziany Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zawsze jak odepnie się aku, trzeba zakodować szyby. Jak tego niezrobimy, to nie będzie działało otwieranie i zamykanie szyb jednym "kliknięciem" jak również otwieranie i domykanie szyb kluczykiem. Żeby zakodować szyby nie potrzeba vaga. Kodowanie polega na otwarciu, a następnie zamknięciu każdej szyb w całym jej zakresie bez przerywania tzn. (postępowanie dla każdej szyby oddzielnie): 1. Każda szyba zamknięta szczelnie 2. Otwarcie szyby bez żadnych przerw w całym zakresie 3. Zamknięcie szyby bez żadnych przerw w całym zakresie 4. Następna szyba. Powodzonka
addassko Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zawsze jak odepnie się aku, trzeba zakodować szyby. Jak tego niezrobimy, to nie będzie działało otwieranie i zamykanie szyb jednym "kliknięciem" jak również otwieranie i domykanie szyb kluczykiem. Żeby zakodować szyby nie potrzeba vaga. Kodowanie polega na otwarciu, a następnie zamknięciu każdej szyb w całym jej zakresie bez przerywania tzn. (postępowanie dla każdej szyby oddzielnie): 1. Każda szyba zamknięta szczelnie 2. Otwarcie szyby bez żadnych przerw w całym zakresie 3. Zamknięcie szyby bez żadnych przerw w całym zakresie 4. Następna szyba. Powodzonka zadna filozofia
studziany Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 No żadna, żadna. Tylko wiele osób o tym nie wie...
Rekomendowane odpowiedzi