Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6/B7] Książka "Sam naprawiam A4 B6/B7" już dostępna!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra ksiega cyba warto zakupic :good:

Opublikowano

Nic tylko zamawiac :good: :good:

Opublikowano

A ja poczekam na wersję PDF :decayed:

Opublikowano

No to może składka kupimy jeden egzemplarz i zrobimy sobie sami PDF nie będziemy się prosić Tylu nas jest to też groszę wyjdą.

Opublikowano

No to może składka kupimy jeden egzemplarz i zrobimy sobie sami PDF nie będziemy się prosić Tylu nas jest to też groszę wyjdą.

Jestem otwarty na propozycje :decayed:
Opublikowano
  • Autor

Jak będziesz grzeczny, to dostaniesz na Mikołaja zamiast rózgi :polew:

Opublikowano

Książka ani w całości, ani we fragmentach nie może być skanowana, kserowana, powielana bądź rozpowszechniana za pomocą urządzeń elektronicznych, mechanicznych, kopiujących, nagrywających i innych, w tym również nie może być umieszczana ani rozpowszechniana w postaci cyfrowej zarówno w Internecie, jak i w sieciach lokalnych bez pisemnej zgody posiadacza praw autorskich.

Opublikowano

Książka ani w całości, ani we fragmentach nie może być skanowana, kserowana, powielana bądź rozpowszechniana za pomocą urządzeń elektronicznych, mechanicznych, kopiujących, nagrywających i innych, w tym również nie może być umieszczana ani rozpowszechniana w postaci cyfrowej zarówno w Internecie, jak i w sieciach lokalnych bez pisemnej zgody posiadacza praw autorskich.

Prezesie. Przecież tu nikt się nie zhańbi kopiowanie tegoż dzieła. Zrzucimy się i potem będziemy sobie nawzajem przesyłać co jakiś czas :naughty:
Opublikowano

Ja to wrzuciłem , aby komuś nie wpadło do głowy , aby zeskanować książkę i wrzucić ją na forum , bo potem mnie będą ścigać :decayed:

Opublikowano

Daruś. Dla chcącego nic trudnego. Wystarczy, żeby książkę nabył Klub i wtedy automatycznie wszyscy Różowi są jej właścicielami. Zapis, który zacytowałeś nie ma żadnych podstaw prawnych, gdyż jako właściciel mam prawo skanować, kopiować i tyłek nią sobie podcierać, doputy, dopóki robię to na własny użytek :gwizdanie:

Opublikowano

to robimy składkę i każdy dostanie po jednej stronie :naughty:

Opublikowano

To macie jeszcze rabat 20% - hasło AŚ Market :wink4:

Opublikowano

Daruś. Dla chcącego nic trudnego. Wystarczy, żeby książkę nabył Klub i wtedy automatycznie wszyscy Różowi są jej właścicielami. Zapis, który zacytowałeś nie ma żadnych podstaw prawnych, gdyż jako właściciel mam prawo skanować, kopiować i tyłek nią sobie podcierać, doputy, dopóki robię to na własny użytek :gwizdanie:

Co nie zmienia faktu, że mam mieszane uczucia co do osób, które szczycą się posiadaniem Audi a z drugiej strony szkoda im na kupienie książki. Trochę żenujące prawda? Z przodu garnitur a z tyłu dziura na d*pie...

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że mam mieszane uczucia co do osób, które szczycą się posiadaniem Audi a z drugiej strony szkoda im na kupienie książki. Trochę żenujące prawda? Z przodu garnitur a z tyłu dziura na pupie...

no fakt, żenujące :disgust:

Opublikowano

Mam Audi i jestem z tego dumny. Nie znaczy to jednak, że obciachem jest nie kupienie najdroższej wódki w sklepie bo mam Audi.

Już takie bzdury piszecie, że głowa boli.

Ktoś może odkładał sobie od ust 3 lata aby kupić A4 bo to zwyczajnie dobre auto a nie najdroższe. A tu jak zwykle, masz Audi-masz w ..uj kasy.

Takie czasy , że Człowiek oszczędza na czym może.

Audi to nie RR (swoją drogą, szkoda)

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że mam mieszane uczucia co do osób, które szczycą się posiadaniem Audi a z drugiej strony szkoda im na kupienie książki. Trochę żenujące prawda? Z przodu garnitur a z tyłu dziura na pupie...

A to niby Twoje 10 letnie Audi jest synonimem Twojego zajebistego statusu społecznego, czy może Twojego stanu posiadania. Nie rozśmieszaj mnie proszę... :wink4:
Opublikowano

A to niby Twoje 10 letnie Audi jest synonimem Twojego zajebistego statusu społecznego, czy może Twojego stanu posiadania. Nie rozśmieszaj mnie proszę... :wink4:

Koszty serwisowania znam i dlatego twierdze, ze czy nowe czy 10 letnie audi ciagle nie jest samochodem tanim w eksploatacji. No chyba, ze ktos uzytkuje do pierwszej wiekszej naprawy a potem sprzedaje bo rachunek go zbil.

Moj status spoleczny natomiast wyznacza jedna prosta zasada ... NIE KRADNIJ ( oznacza tez, nie kombinuj po polsku)

Opublikowano

... jedna prosta zasada ... NIE KRADNIJ ( oznacza tez, nie kombinuj po polsku)

I takich argumentów używaj

Opublikowano

... jedna prosta zasada ... NIE KRADNIJ ( oznacza tez, nie kombinuj po polsku)

I takich argumentów używaj

Argumenty bardzo słuszne, ciekawi mnie tylko ilu z tych "świętojebliwych" nie ogląda ściaganych filmów, czy nie słucha ściąganej muzy :gwizdanie:

EOT