aju Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 Witam Od paru dni jadąc przez rondo lub wchodząc ostrzej w zakręt w lewo słyszę trykanie, pukanie z okolic prawego przodu, przy manewrowaniu nie słyszę tego Skręcałem też na maksa i nic się nie działo jak jeździłem powoli, ale jak już trochę przycisnąłem to było słychać rytmiczne trykanie zwiększające częstotliwość wraz ze wzrostem prędkości Byłem na szarpakach i luzów nigdzie nie widać tak z grubsza patrząc bo facet nie dostał się do górnych wahaczy
domjenick Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 jeśli jest odgłos jednostajny ,to przegub,ale jeśli jest odgłos nierównomierny i pojawia się podczas skrętu-to łożysko- u mnie najczęściej pojawiało się nierównomierne tyrkanie podczas hamowania i ruszania z miejsca
aju Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 zawieszenie nie dało by takiego efektu? muszę się wsłuchać żebym nie wymienił coś nie potrzebnie
domjenick Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 zawieszenie nie dało by takiego efektu? muszę się wsłuchać żebym nie wymienił coś nie potrzebnie cięzko to opisać słowami,ale jeśli jest regularne tryk-tryk-tryk podczas skrętu-to przegub jeśli zaś jest różne,za każdym razem inna "sekwencja" tryków to łożysko [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 11:47_________________________________________________Arek-z resztą jak będziesz to wymieniać-i tak będziesz musiał dobrać się do przegubu w pierwszej kolejności,więc go obejrzysz i będziesz widzieć,czy jest luzny
aju Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 dzięki za pomoc, napiszę co było jak zrobię [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 11:55_________________________________________________domjenick przegub poszedł Dzięki za pomoc temat myślę można zamknąć
Rekomendowane odpowiedzi