kaj82 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 normalnie Indyvidual GMBH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 8E0819045F bez grzanych stołków 8E0819045A z grzanymi stołkami 8E0819045G z grzanymi stołkami nie ma manuala w ETCE Krolu znowu ma odrobione lekcje ,Wiesiek cosik opuścić musiał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 B6 zawsze miało klimatronik - koniec kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 OK na dzis koniec ale postaram sie Wam dostarczyc dowodow tylko nie wiem w jaki sposob bo panel klimy....nawiewu wyglada prawie normalnie z malymi roznicami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 foty Ci szwagier mailem wyśle , może miał tam jakiś panel z B5'tki dorezany ,też by trzeba z resztą trochę poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 moze wyrezał takie jak w polonezie kiedys były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 B6 zawsze miało klimatronik - koniec kropka Nie i *uj i moge sie zalozyc ale to jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 typowy wiesiek... nie wie a sie upiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Przeciez pisze ze mlodzi jestescie i malo widzieliscie , kolegow ze slaska moge zaprosic na plac Dobranoc Artur pier**l nie pisze i wiem co mowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 panowie były b6 bez klimy widziałem na żywo wersja szła na skandynawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 typowy wiesiek... nie wie a sie upiera Ok a jak ja zobaczycie i poczytacie kody z wlepki to Wszyscy ladnie napiszeci na forum przepraszam i postawicie po flaszce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Wiesiek spoko :> no stres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 typowy wiesiek... nie wie a sie upiera :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj82 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 widzicie jak mało wiemy, czlowiek uczy sie całe życie, chętnie bym zobaczył jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 ja wiem jak to wygląda... mialem coś takiego kiedyś na zlocie letnim: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 widzicie jak mało wiemy, czlowiek uczy sie całe życie, chętnie bym zobaczył jak to wygląda Jak nie otworzysz maski to niepoznasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 tak samo szły dwie wersje rnsa. Mam je na zdjęciu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 typowy wiesiek... nie wie a sie upiera Ok a jak ja zobaczycie i poczytacie kody z wlepki to Wszyscy ladnie napiszeci na forum przepraszam i postawicie po flaszce jeżeli się mylę - to oczywiście przeproszę i przyznam się do błędu - zaś od tego dnia znowu będę o coś mądrzejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 2 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 ja Wam powiem jedno, znam Wieska i on znow tak to sie na codzien nie upiera wiec albo jest pewien swego albo zrobil juz ta flaszke co wczoraj za obstawe na weselu dostalismy :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 siemian Ciebie jeszcze alko trzyma po weselichu co :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi