Cilek Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 ja kupiłem na allegro chromowaną listwę samoprzylepną i wygląda to tak Masz namiar do gościa lub link do tej aukcji? mi sie podoba i to bardzo :razz:
Gość rob Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 ja kupiłem na allegro chromowaną listwę samoprzylepną i wygląda to tak Masz namiar do gościa lub link do tej aukcji? mi sie podoba i to bardzo :razz: proszę http://www.allegro.pl/item146478311_listwa_chromowana_30mm_profesjonalna_10_we_rabaty.html
ZIOOLKO Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ja mam takie dwie chromowane ramki nówki. Kupiłem do swojego ale niezałożyłem. Sprzedam taniej niż na allegro.
jasin01 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Opublikowano 18 Grudnia 2006 ja tez mam chromowane ramki z tylu i z przodu.Podobaja mi sie,tak w ogole to juz 3 samochod na ktorym mam te ramki [ Komentarz dodany przez: zdeniu: 18-12-2006, 07:15 ] witam Cię kolego i zapraszam do działu Newbie oraz do zapoznania się z regulaminem forum, w przeciwnym razie posty będą usuwane
micek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Najlepiej to z nierdzewki ja mam plastikowe takie niby chromowane heheheh i lipa jest po kazdym wyjezdzie z myjni coraz mnie sie tego chromu trzyma
Szuder Opublikowano 6 Stycznia 2007 Opublikowano 6 Stycznia 2007 ja kupiłem na allegro chromowaną listwę samoprzylepną i wygląda to tak jaka jest szerokość tej listwy chromowanej?? tak jak pisze na aukcji allegro?? 30mm?? Ja mierzylem szerokość a A6 avant i tam jest 35mm. i nie wiem jaka wybrac dla siebie, a ja mam kontakt do kolesia co robi takie listwy z nierdzewki i wyglądaja owiele lepiej (jak orginał) i przede wszystkim są trwałe jak orginał. Cena 60 zł za listwe do każdego modelu, idealnie dopasowaną. pozdrawiam
mrog Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ramka musi być klubowa! a ta listwa faktycznie fajnie wygląda.
pre_pl Opublikowano 8 Stycznia 2007 Opublikowano 8 Stycznia 2007 wszyscy kupują ramkę z nazwą klubu, chromowi mówimy stanowczo nie i zamykam
Rekomendowane odpowiedzi