Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] + 0.216, Turbo AWX + Chipsy KW 17" sedan quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.8T do opla :decayed::banan::PB98::banan3::tonguemad:

Opublikowano

nie e :grin:

2.7bt :kox:

Opublikowano
  • Autor

c20let

---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ----------

ja w serii miałem to co 1.8t ma w serii na turbinie a tam nima;P

Opublikowano

c20let? nie znam :facepalm::decayed:

Opublikowano
  • Autor

204 hp w serii ...a ja planuje phase 2 ;P nie pytaj..ale powinien byc szatan

Opublikowano

strzelam: uturbione 2 litry, ~200KM ???

Opublikowano

1.8T moze duzo wiec nie grzesz :grin:

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

heh 2.0 ładny silniczek 1.8 brzydki;P

---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

dzisiaj robiłem fotke sam_0835_min.jpg

---------- Post dopisany 17-10-2013 at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany 10-05-2013 at 22:26 ----------

17 stron przekopałem i znalazłem zakurzony swój temat.....
miałem inne zajecia niż pisanie postów w temacie....kilka słów o autach...
opal: cel osiagniety 280-300 koni siedzi i o to chodziło
audi..jeździ chociaz jakis czas temu borykałem sie z brakiem mocy ..a przyczyna było poluzowane turbo (!!!WTF?) tak czy siak temat ogarniety..standardowo jak co roku kończa mi sie łożyska z przodu ..wiec zamówiłem nowe wczoraj SKF....a przy okazji wskocza nowe tarcze na przód i klocki (ten zabieg mailem wykonac rok temu ale zajełem sie oplem wiec teraz jest odpowiedni czas) ..pomalutku zaczynam sie szykowac do zimy....planuje za kilka dni autko podnies zarówno z przodu jak i z tyłu o 4 cm ( z powodu oczywiście Żona jeździ do pracy raz na 6 rano a raz na 14 i na letnich wiec wpakuje takze zimowe opony , ponieważ rabnkiem łapia juz przymrozki nic tylko patrzec jak walnie śniegiem) hehe

EDIT: 13 X 2014

czas odświerzyc kotleta....

zielony paździeż nadal jeździ i ma sie dobrze,,w tamtym tygodniu dostał cała nowa dupke gumowa: czyli ..wszystkie elementy gumowe które znajduja sie na tyle auta (lemforder + 2 gumy mahle) , łaczniki stabilizatorów (ate),przewody hamulcowe miedziane i gumowe i moje sanki okazały sie dośc mocno skorodowane wiec wpadły "igły" odnowione , wyczyszczone i zakonserwowane..na koniec zbierznośc wszystkich kółek i od razu poprawił sie komfort jazdy..oto kilka fotek z prac:

sam_3193_min.jpg sam_3195_min.jpg sam_3194_min.jpg sam_3196_min.jpg sam_3197_min.jpg sam_3198_min.jpg sam_3199_min.jpg sam_3200_min.jpg sam_3202_min.jpg sam_3203_min.jpg sam_3204_min.jpg

jakby ktoś sie zabierał za taki remont to odpisze na Pw ile to wszystko kosztuje

Edytowane przez matyss___

Opublikowano

Pokrywa silnika Opla. To jest to!! :grin:

Opublikowano

Kawał roboty z tym remontem tyłu w q :)

bedziesz na spocie w niedziele?

Opublikowano

elegancko :) nareszcie zamontowałeś sanki ode mnie :D po fotkach widzę ze wydech chyba podejdzie

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

a no zamontowane ..wydech dzisiaj przymierzałem na kanale od spodu i pasuje ..takze rozliczymy sie przy najbliższej okazji....chyba , ze w zamian chcesz mój? ehhehe

czas troszke odświerzyc temat...a wiec autko dostało nowe wnetrze recaro materiałowe + tydzien temu odebrałem auto z kompletnego malowania ...wszystkie drzwi błotniki i klapa nowe..nowe 4 dolne listwy w drzwiach...grill rs oto kilka fotek robionych dzisiaj po 21 takze juz było przyciemno ..niebawem zrobie lepsze fotki
sam_3229_min.jpg sam_3228_min.jpg sam_3219_min.jpg sam_3227_min.jpg sam_3223_min.jpg

EDIT 25 07 2015

3 dni temu do autka wpadł nowy olej , + wszystkie filtry + wentylator od klimy bo sie spalił i sprężarka która tez trafiło....klima została nabita i jest git...pod maske wpadło podszybie z osłana na aku od polifta + osłona na filtr od polifta ..szukam jeszcze tylko osłone na silnik od AFNa...aha fotele sa od s4b5 Avant..bez problemu wchodza do sedana jak sie ma flexa (+ fartuch na narty)

oto fotki robione dzisiaj

sam_3231_min.jpg sam_3233_min.jpg sam_3234_min.jpg sam_3236_min.jpg sam_3237_min.jpg sam_3238_min.jpg sam_3239_min.jpg sam_3241_min.jpg sam_3242_min.jpg

Edytowane przez matyss___

Opublikowano

No kurde nie to auto ;) na zewnatrz i wewnatrz. Gwinta sie pozbyłes?

Opublikowano
  • Autor

gwint ciagle w aucie ale wysokośc ustawiona pod żone