Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] + 0.216, Turbo AWX + Chipsy KW 17" sedan quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oddaj swoje lampy niech nałożą ci nową wartstwę odbłyśnika to zobaczysz jak dobrze świecą polifty.

noo chiba że tak ;]

Opublikowano
  • Autor

nawet nie słyszałem o tym , że mozna jeszcze raz nałozyć warstwe odbłysnika...a tak z ciekawości ile takie cos kosztuje?? no i oczywiście trzeba rozebrac lampe :D

Opublikowano

też bym chętnie oddał lampy ale cena mnie interesuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dzisiaj przyszedł od kolegi z forum zamiennik kata i przy okazji nie mogłem odpalic auta wiec nowy Akku także zawedrował pod maske

2775918133.jpg

Opublikowano

Przejrzałem właśnie cały wątek i gratuluję postępów :thumbup1: Ładny kolorek, też na początku chciałem taki kupić :naughty: Generalnie widzę że puki co wszystkie zmiany na plus :wink: A na blacharkę też pewnie przyjdzie czas :wink:

Opublikowano

od kogo ten zamiennik ???

Opublikowano
  • Autor

sokal no jakos sie staram pomalutku....

f16mysliwiec od kolegi YATES dzisiaj zamontowałem.....okazało sie ze kata miałem całego w srodku i raczej przypchany bo cały czarny

Opublikowano

jakie różnice po wywaleniu kata? duża czarna chmurka za autem teraz? :wink:

Opublikowano
jakie różnice po wywaleniu kata? duża czarna chmurka za autem teraz? :wink:

• :polew:

Opublikowano
  • Autor

Kujawa ...dobrze jest takie efekty uboczne jak napisałes to sa w golfie 2 1.6 diesel bez kata ze nic za nimi nie widac..

Opublikowano

z chmurką se jaja robiłem przecież :grin:

chodzi mi czy np w dzwięku na jałowym coś się zmieniło?? bo widziałem na filmiku gdzieś w sieci jak gościowi po wywaleniu kata fajny dzwięk się tworzył...

Opublikowano
  • Autor

w moim odczuciu na jałowym jest bez zmian ale zaczeła głośniej tak jakby turbinka świszczec ale czy to ona to głowy nie daje;P..w zamienniku sa takie łusk8 jak w strumiennicy wiec moze to przez to;P nie wiem nie znam sie...jest dobrze..pali , jeździ czego wiecej chciec?:)

Opublikowano

właśnie chodzi mi o słyszalną turbawke :wink: jaki koszt takiego zamiennika jeśli można zapytać?

Opublikowano
  • Autor

172 z wys ok forumowicza a na allegro ok 220;

P

Opublikowano

A niewiecie do silnika V8 3.6 sa takie ???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

od kilku dni autko mało było używane , poniewaz rurka olejowa turbiny zaczeła lac olejem ..dzisiaj wymieniłem na inna i przy okazji zmieniłem kruciec wodny który mi lekko ciekł od kilku miesiecy...przy okazji okazało sie , że w zaworku n75 czy coś takiego ktos wczesniej przykleił ułamana czesc super-glue....chciałem kupic no0we ale 480zł z interkarsu mnie dosłownie wypchneło przez drzwi...jutro bede swoje miał profesjonalnie sklejone.........jutro walne kilka fotek

---------- Post dopisany 24-11-2012 at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany 21-11-2012 at 19:01 ----------

na dobry poczatek sam_0226_min.jpg

sam_0227_min.jpg

to ustrojstwo miałem złamane , ale dalem sobie z tym rade sam_0284_1_min.jpg

i przy okazji wskoczyły nowe wezyki , poniewaz podczas wymieniania króćca naderwałem stary waz sam_0288_min.jpg sam_0286_1_min.jpg

sam_0287_min.jpg

---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ----------

na dobry poczatek sam_0226_min.jpg

sam_0227_min.jpg

to ustrojstwo miałem złamane , ale dalem sobie z tym rade sam_0284_1_min.jpg

i przy okazji wskoczyły nowe wezyki , poniewaz podczas wymieniania króćca naderwałem stary waz sam_0288_min.jpg sam_0286_1_min.jpg

sam_0287_min.jpg

---------- Post dopisany 26-11-2012 at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany 24-11-2012 at 20:31 ----------

dzisiaj przyszły 2 paczuszki

sam_0298_min.jpg

sam_0297_min.jpg

sam_0296_min.jpg

oczywiście wtryski już w aucie zamontowane , a moje z afna u kumpla w 1Z i w obydwu przypadkach czuc róznice...czekam na redukcje weża i bede montował niebawem turbawke i pojade wystroic wszystko

Opublikowano

A potem ludzie się dziwią jak ktoś napisze "auto doinwestowane"... piękna taka nowiuśka turbawka ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

zoabczymy jak to bedzie chodziło ..oby tak jak wyglada;P....zastanawiam sie czym wyczyścić wszystkie przewody w środku które ida do turbiny....

---------- Post dopisany 04-12-2012 at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany 27-11-2012 at 22:30 ----------

i przydała sie gwarancja na turbine..dzisiaj wysłana spowrotem do poprzedniego własciciela...wstawała tylko od 2500obr...podczas regulacji sztanga nic nie udało sie ustawic ........także mam teraz wsadzona seryjna turbawke...2 razy wsadzałem i nic nie dało a seryjna od poczatku wstaje takze wina w mechanice tej od awx

---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ----------

i przydała sie gwarancja na turbine..dzisiaj wysłana spowrotem do poprzedniego własciciela...wstawała tylko od 2500obr...podczas regulacji sztanga nic nie udało sie ustawic ........także mam teraz wsadzona seryjna turbawke...2 razy wsadzałem i nic nie dało a seryjna od poczatku wstaje takze wina w mechanice tej od awx

---------- Post dopisany 26-01-2013 at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany 04-12-2012 at 22:02 ----------

wczoraj wysłałem turbine po raz 2gi i bede miał zupelnie nowa ...wsadzałem ta w sumie 5 razy...doszedłem do takiej wprawy , ze sam wszystko robie ponizej godziny;P

nawet przekładałem sztange z druszka z moje do tej z zwx i dalej to samo ....zeby nie ladowac kasy w kurs do wrocławia i jazde z niedzialajaca turbina jak nalezy najpierw zamówiłem kompa u kostrza na próbe jak bedzie chodziło wszystko...jak bedzie dobrze to kompa sprzedam i pojade na strojenie....aha i sie okazało , ze mam kompa wsadzonego od passata (ktos wczesniej cos kombinował)

Opublikowano

fajne bryka:) widze ze modzisz na calego:) a co z aluskami odemnie nie zakładasz do tej audi?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jak od Ciebie?? chyba pomylka;P..

---------- Post dopisany 07-02-2013 at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany 28-01-2013 at 01:07 ----------

dzisiaj zamontowałem druga turbine ktora wysłali mi zamiast tej pierwszej i okazało sie , ze zaczeła wstawac od 1900obr na dzień dobry...wsadziłem kompa od kostrza i autko zapierdziela...narazie takis etup zostaje w maju bede myslał nad fmic....