Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] + 0.216, Turbo AWX + Chipsy KW 17" sedan quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz wycięty kawałek blachy pod lampy zespolone?

Jeśli nie to reflektory z linku (+kierunkowskaz) podchodzą plug and play. Tyle, że w sumie wychodzą drożej niż zespolone depo.

Opublikowano
  • Autor

miałem wczesniej seryjne lampy z halogenami ..teraz wsadzone mam sonary zespolone ale: nic nie wycinałem takze bedzie dobrze.....wydaje mi sie ze te sa ładniejsze od depo :gwizdanie:

Opublikowano

Tak jak mówisz, co do lamp, to kwestia gustu. Jednym się podobają, drugim nie muszą :) Ja 2 lata jeździłem na sonarach, dalej je mam założone, ale są na sprzedaż :) Troche się naczytałem, nagolądałem zdjęć i uważam, że jednak polifty o niebo lepsze i do tego odmładzają auto :) Właśnie jestem przed kupnem, albo ori valeo używek, albo nowe depo :wink4:

Zapraszamy na spota, to sobie porównasz i zobaczysz co jak wygląda :naughty:

Opublikowano

miałem wczesniej seryjne lampy z halogenami ..teraz wsadzone mam sonary zespolone ale: nic nie wycinałem takze bedzie dobrze.....wydaje mi sie ze te sa ładniejsze od depo :gwizdanie:

To zobacz sobie te lampy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=212746.0

Grzegorz robi takie na zamówienie.Sam u niego zamówiłem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

nie no ksenony odpadaja nie mam spryskiwaczy do lamp ani tych przetwornic ....soczewka w zupełności wystarczy

Opublikowano

Ja też nie mam.Lepsze takie lampy niż zestawy HiD sprzedawane na allegro.

Tutaj masz więcej o tych lampach :http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=188610.0

przecież do bixów też montuje sie HIDy :tongue4: tylko zestaw pod D2S(żarnik po 20zł i przetwornica z adapterem z zestawu HID) :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj przyszedł IC od kolegi JUZIU wraz ..teraz tylko czekac na montaz ale to w musze nabrac chęci;P

imgp4054o.th.jpg

Opublikowano
  • Autor

wolałem orginał...IC zamontowany ....teraz nowe zmarwienie ..cieknie mi zacisk z tyłu ...szukam nowych;P nie będe złomów remontował ...aaa i zerwałem wkońcu wszystkie ala chromy z dolnych kratek ale foto jeszcze nie zrobiłem

Opublikowano

wolałem orginał...IC zamontowany ....teraz nowe zmarwienie ..cieknie mi zacisk z tyłu ...szukam nowych;P nie będe złomów remontował ...aaa i zerwałem wkońcu wszystkie ala chromy z dolnych kratek ale foto jeszcze nie zrobiłem

:good: Teraz tak jak mówiłem tylne lampki zmień na te po II lifcie i lampy zespolone z przodu i będzie gitara :wink4: Auto znacznie odmłodnieje :)

Chyba że boisz się ciąć błotników to weź lampy od S4 takie jak w linku poniżej :)

http://allegro.pl/nowe-lampy-audi-a4-s4-b5-95-depo-komplet-soczewka-i1880055429.html

Powodzenia w dalszych modach :)

Opublikowano

dzisiaj przyszedł IC od kolegi JUZIU wraz ..teraz tylko czekac na montaz ale to w musze nabrac chęci;P

imgp4054o.th.jpg

Jak i gdzie go zamontowałeś ??

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Arek lampy przód na dniach mam zamiar zmienic.....nie boje sie ciecia...ale po co to robic skoro mozna kupic i nie kombinowac;P

f16mysliwiec orginalny mi kobita przebiła i wymieniłem na cały[br]Dopisany: 04 Listopad 2011, 22:28_________________________________________________oto foto jak wygląda bez chromów no i juz na zimóweczkach 195/60/15 goodyear ..8mm mięcha zostało wiec powinno sie ładnie wgryzać w śnieg;P

imgp4071.th.jpg imgp4072c.th.jpg

i takie małe ot z tyłu;P imgp4073.th.jpg

[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 12:27_________________________________________________dzisiaj zakonserwowałem podwozie..a wyszło to tak...

imgp4186f.th.jpg imgp4187g.th.jpg imgp4188b.th.jpg

[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 18:11_________________________________________________ostatnio miałem okazje sie bujnac z kilkoma afn ami i mój idzie o wiele lepiej wiec moze jakis wirus mam zapodany???jak kupowałem to nikt mi nie nie mówił ....[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 15:31_________________________________________________wkoncu kupilem lampy

dsc7294u.jpg

dsc7297.jpg

juz zamontowałem jutro zrobie foto jak wyglądaja na aucie

[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 23:19_________________________________________________tak lampki wyglądaja na aucie ...lepiej niz było?

imgp4320u.jpg

imgp4321j.jpg

[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 16:31_________________________________________________jako, że dzisiaj spadło 20cm śniegu więc trzeba było potestowac napęd czy odpowiednio dziala.

idzie jak czołg...

audizimaboisko.jpg

Opublikowano

Auto nabiera wyglądu. Zmiana lamp na polifty to był strzał w 10.

Montuj halo, najlepiej żółte :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

zoller_ :good: szukam halogenOw ale to ciężki towar do zdobycia;P

no te lampki sa eleganckie ... :naughty:

troche lutowania i ciecia blotników ale jest juz wszystko ok.. :kox:

Opublikowano

A na początku nie słuchałeś rad :gwizdanie: Teraz sam widzisz, że nikt nie chciał źle doradzić. Idziesz w dobrym kierunku...

Opublikowano
  • Autor

........obym nie zbłądził;P

Opublikowano

wyciągaj te lampy i przerabiaj na bixenon :decayed:

wtedy zobaczysz co to znaczy mieć widno przed nosem :>

Opublikowano
  • Autor

nie no w xenon juz sie nie będe bawił ..mało noca auto jeździ więc nie ma sensu pchac sie w koszta..wole coś innego zrobic..na wiosne planuje kompletne sprzegło wymienic i rozrząd więc potezny koszt ....