Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] + 0.216, Turbo AWX + Chipsy KW 17" sedan quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to dobrze ze w końcu wygrałes z tym turbo:wink: teraz aż chce sie jezdzić Quattro nie:naughty::naughty::jerk:

Opublikowano
  • Autor

kowi w sumie to powiem Ci ze nie jest dużo mocniejszy niż był....na seryjnej turbawce rwał od 1650obr teraz od 1900 i jets dobrze , przynajmniej dwumas bedzie miał troszke lżej;P ale czy oby ehhe

tak było z katem, seryjnymi wtryskami,i seryjna turbina http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/b5-afn-prosba-analize-logow-226501/

a jak jest teraz to niebawem ogarne logi i bedzie wiadomo...

---------- Post dopisany 15-02-2013 at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany 07-02-2013 at 16:50 ----------

już w sumie autko przetestowane...1 i 2 bieg jest zrobiony aby dwumasy mi nie rozwalał czyli z głowa , 3ka zaczyna juz ladnie jechac a najwiecej koksu dostała 4ka i 5ka

ładnie autko dostało elastyczności na wiekszych biegach.....narazie najwiecej leciałem 150km/h na 5ce i powiem , ze była duza ochota na depniecie do wyższych predkości , ale wiadomo warunki pogodowe mikre wiec po co świrowac...

Opublikowano

No fajnie fajnie. Mocy coraz więcej, w ile celujesz? Też niedługo zaczynam zabawę i mam nadzieje że nie będę miał takich przygód z turbo jak Ty ;)

Opublikowano
  • Autor

Booster narazie koniec...na wakacje fmic zamontuje i wystroje i na tym koniec...nastepne mody ti nowsze i od razu silniejsze auto , ale to przynajmnije przez rok zastaje przy tym...

---------- Post dopisany 20-02-2013 at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany 15-02-2013 at 20:25 ----------

spadło troszke sniegu wiec zrobiłem kilka fotek

sam_0601_min.jpg sam_0602_min.jpg sam_0603_min.jpg sam_0604_min.jpg sam_0605_min.jpg sam_0606_min.jpg sam_0608_min.jpg sam_0609_min.jpg sam_0610_min.jpg

Opublikowano

Teraz tylko czekać do wiosny aż cały potencjał auta będzie można przenieść na asfalt. Powodzenia w kolejnych modach:wink:

Opublikowano

DObre foty... nawet niw eidzialem ze masz watek swoj - nic nie mowiles:decayed: pozdo Jelenia :kox:

Opublikowano
  • Autor

wypad z Lewan i Arre jak widać na foto dobry metr śniegu dzisiaj około 19stej Szklarska Poreba - zakręt śmierci sam_0612_min.jpg

około 20stej Szklarska Poręba - Polana Jakuszycka (Granica Polsko - Czeska)

sam_0619_min.jpg sam_0621_min.jpg

Opublikowano

Fajny wypad ;) dzieki za doborowe towarzystwo

WIecej fot:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

---------- Post dopisany 23-02-2013 at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany 20-02-2013 at 22:46 ----------

Masz kilka lepszych... jak chcesz wszystkie w full rozdzialce to dan maila na pw :decayed:

matys1.jpg

matys2.jpg

matys3.jpg

matys4.jpg

matys5.jpg

matys6.jpg

Opublikowano

Quattro Lubię To :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to i ja kilka fotek dodam

sam_0692_1_min.jpg sam_0693_1_min.jpg sam_0697_min.jpg sam_0700_1_min.jpg

tak wygladało auto po 2 godzinach Zabawy sam_0704_min.jpg

a tą fotke na dole zrobiłem pzredchwilka z okna ....tyle nayebaoo;)

sam_0707_min.jpg

Opublikowano

Ile Ci pali autko? Sam się zastanawiam nad zmianą niedługo, bo chciałem po lifcie w quattro :decayed: AFN ma 110 kucy?

Opublikowano
  • Autor

fabrycznie 110 ten ma koło 160......jak pali? hm ..latem w cyklu mieszanym 6.5 zimo max 7.5 ale przy deptaniu ...ale spokojnie mozna zejśc ponizej 6!!

Opublikowano
fabrycznie 110 ten ma koło 160......jak pali? hm ..latem w cyklu mieszanym 6.5 zimo max 7.5 ale przy deptaniu ...ale spokojnie mozna zejśc ponizej 6!!

W ile to Ci robi na setke(zejdziesz do 8s?), w końcu mam z kimś porównać osiagi:jerk: mam filmik 60-160, ale szału to nie ma

a tu 30-120

A co do fotek podsyłaj do kalendarza, tylko mozna by troche ja podjechać w PS:decayed:

matys3.jpg

matys5.jpg

Opublikowano

fajne auto ale długa droga przez portfel za toba :) zeby dojsc do takiego efektu

Opublikowano

Te drugie zdjęcie śmiało podeślij do kalendarza, oddam nawet głos bo to niezłe ujęcie jest :wink: mój zecior po ustawieniu kąta wtrysku i dawki ( niestety nie wiem jaka bo mechanik nie chciał mi powiedzieć) pali w cyklu mieszanym 6.6 i to na krótkich dystansach. Ale przyspieszenie ma lepsze po ustawieniu, a wcześniej był troszkę mułowaty. Wcześniej palił równe 6l/100km. Ale to było w okresie wiosennym. Zastanawiam się albo nad 1.9 tdi lub 2.5 v6 tdi.

Opublikowano
  • Autor

Kowi87 ...mam w lepszej rozdzielczości te fotki , bo tutaj dla potrzeb szybkiego otwierania zbiłem z 4mega do 150kb;P

co do osiagów to jak tylko zejdzie troche śneig z dróg to nagram jakis filmik

a4-freunde no troszke kasy poszło ..ale w coś trzeba ładowac;P mam jeszzce druga zabawke która wchłoneła ze 2 takie audice pzrez 7 lat!! (http://a4-klub.pl/marki-78/astra-gsi-c20xe-lexmaul-grubsza-pare-fotek-zostalo-zrobione-205243/)

Łukasz0605/ kowi87 nie jestem klubowiczem to mnie przypadkiem nie ogranicza do wysyłania zdjec do kalendarza?

Opublikowano

Nie ogranicza, konkurs jest dla wszystkich:wink:

Opublikowano

Foty wykonane przeze mnie przy pomocy sony A350 :decayed:

Opublikowano
  • Autor

arre nokia 5110;P

Opublikowano

hehe mam gdzies 5110 przerobiona przeze mnie na wersje bez antenki :facepalm::polew::kox: