Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] + 0.216, Turbo AWX + Chipsy KW 17" sedan quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
sam_0735_min.jpgsam_0736_1_min.jpgsam_0737_min.jpgsam_0738_min.jpgsam_0739_min.jpg sam_0740_min.jpg
Opublikowano
:grin: slisko co? :polew:
Opublikowano
  • Autor

przedwczoraj przyszły nowe tylne tarcze i klocki i od razu problem po rozpakowaniu.......pudełko orginalnie zapakowane, tarcze wg etykiety własnie do miedzy innymi audi a4 Q a po otworzeniu okazało sie ze sa to tarcze z rozstawem 4X100 : w poniedziałek ma byc kurier z nastepna paczka a ta odbierze ...

wczoraj zakupiłem nowy łacznik końcowego tlumika z rura , bo wczesniejszy już sie do niczego nie nadawal jak zachaczyłem nim o kamyczek;P

wczoraj takze zaświecił mi sie "servis oil" czyli w nastepnym tyg wpadnie nowy olej...aha no i wywala mi olej z rurki smarujacej turbine...tyle wyciagania i wkladania turbin i nie wytrzymała...(kupie jakby ktoś miał)

podejdzie mi ta rurka??? mam turbine awx ORYG RURKA OLEJOWA ZASILANIE DO TURBINY VW AUDI (3051679681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dzwonilem do sprzedawcy i mowił , ze do afna kosztuje 209zł i tak sie zastanawiam , czy to nie jest tylko kwestia dogiecia jej tak zeby pasowała

Opublikowano

jak tam na letnim setupie sie lata? :polew:

Opublikowano
  • Autor

dobrze ..wczoraj spadło 10cm sniegu i byłem w mieście..i powiem Ci że lepiej teraz idzie bokie;P

dzisiaj przyszly kolejne fanty ...nowa rurka olejowa turbiny , tarcze hamulcowe tył i klocki na tył...jutro montaż wszystkiego

sam_0745_min.jpg

Opublikowano

Gdzie i za ile tarcze zamawiales na tyl? i jaka masz srednice?

Opublikowano
  • Autor

o i zapomniałem dodac, ze servive oil sie zaswieciło...czyli czas zamawiac paczuszke z oliwa ......

---------- Post dopisany 21-03-2013 at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany 14-03-2013 at 18:51 ----------

rurka olejowa wymieniona i juz nie cieknie :kox: i oby juz nigdy nie ciekło :)..tarcze i klocki hamulcowe równiez zamontowane...po zamontowaniu jedno koło nie hamowało...po ponownym odpowietrzeniu układu wszystko wróciło do normy...reczny podciagniety....wymieniłem również olej i filtr w silniku przy stanie 324000......a dzisiaj mam zamiar sie zabrac za kontrolke airbag , ponieważ razi za mocno ...a dzieje sie to przez wtyczke pod fotelem kierowcy...zobaczymy czy pokonam temat

Opublikowano

handlarz by się nie zastanawiał... by podpiął ten airbag pod kontrolkę od oliwy i pasuje, ktoś kupi i niech się martwi...

Opublikowano
  • Autor

a jak .....postanowione...połacze na wsówki ...jak jutro bedzie w miare ciepło to sie za to wezme..

Opublikowano

Matyss gdzie fota Twojego bolidu w kalendarzu? nie wyslales?:shock3::kwasny::facepalm:

Opublikowano
  • Autor

wysłalem!!arre tez byłem mocno zdziwiony napisałem wczoraj maila i dostałem odpowiedz: "Twoje zdjęcie się nie zakwalifikowało do głównego głosowania. Gdybyś przeczytał regulamin to byś wiedział, że najpierw głosuje komisja, a dopiero potem wchodzi na główny.." co Ty na to??

Opublikowano

Ale qr** sciema :facepalm:

jakies foto w magazynie jest a b5 na pelnym ogniu w sniegu nie :thumbdown::facepalm::facepalm::facepalm:

---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ----------

ja bym ich zasypal fotami

z 20 wyslal pojedynczo klatka po klatce :polew:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

wczoraj obnizyłem autko o kolejny centymetr...jak umyje to zrobie jakies fotki , bo narazie to cały w błocie...

---------- Post dopisany 06-05-2013 at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany 09-04-2013 at 22:23 ----------

ło ale tutaj zakurzone wszystko ;P..dzisiaj w aucie został ustawiony kat wtrysku i od razu dawke paliwa zmniejszyłem ..na poczatku maiłem 7 ...poczytałem troche i zabralem sie z Lewanem za ustawianie ...tak ustawiłem , ze auto po wyłaczeniu stacyjni dalej chodziło :lol1:..no to kolejne delikatne ustawienie i dalem na 4.2

auto dużo zwawsze , ale kopciło jak kamaz podczas deptania....wiec ostatecznie sutawiłem dawke na 6.2 i teraz bardzo delikatnie kopci przy duuzym bucie ale nie jest juz to takie czarne jak przy 4.2;) ....

Opublikowano

a jakie jest ori ustawienie?

Opublikowano
  • Autor

a nie wiem...ja mailem 7..

Opublikowano

bo ja tez miałem korygowany kąt i dawkę ale nie wiem jak mi ustawił koleś.. powiedział ze jest idealnie teraz... tez chmurki sobie puszcza przy większym bucie ale czuć że lepiej się odpycha

Opublikowano

I jak tam trucicielu dzieje sie cos? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

z audi narazie koniec za astre sie biore....nowa motorownia wskoczy duuuuuuuuzo silniejsza;)

Opublikowano

no prosze ciekawe plany

chociaz ja nie przepadam za oplownia :decayed:

Opublikowano

turbo benzyna?