mariusz ie Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 czy do wymiany podszybia rzeba siciagac maske musze wymienic bo mam popekane .DZIEKI.
Bieniek Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Nie musisz.Wystarczy sciagnac wycieraczki.
gacula Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 i mieć ściągacz do wycieraczek
domjenick Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 i mieć ściągacz do wycieraczek nie potrzeba :gwizdanie:
fayera Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 i mieć ściągacz do wycieraczek I to dobry ściągacz nie potrzeba jesteś chyba jedyny albo masz tyle pary w łapach
domjenick Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 ...wystarczyło podważyć małą łychą i schodzi :gwizdanie: 1
wrclaguna Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Tutaj trzeba uwazac aby szyba nie pekla znam jednego magika co sobie rozwalil tak zmieniajac ja p.s. to fachowo nazywa sie chyba owiewka jezeli chodzi o to koledze mariusz ie e
Kamyk Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 i mieć ściągacz do wycieraczek nie potrzeba :gwizdanie: macie parę w łapach w tym jukej ...
Pawlo 2004 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 i mieć ściągacz do wycieraczek nie potrzeba :gwizdanie: macie parę w łapach w tym jukej ... Ja też nigdy nie ściągałem wycieraczek żadnym ściągaczem więc więc wychodzi na to, że mamy pare w łapach tutaj w UK
mariusz ie Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 jutro jade na szrot moze cos dostane mam polamane rogi czy to moze byc powodem swistu przy szybkiej jezdzie
Kozathe1st Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 jutro jade na szrot moze cos dostane mam polamane rogi czy to moze byc powodem swistu przy szybkiej jezdzie Nowe podszybie w ASO to koszt 60-70zł. Chyba nie warto szukać starego wypalonego przez promienie słoneczne.
gacula Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 Tak, kupiłem w ASO za 70zł jakieś dwa tygodnie temu - mam teraz nówke :>
szneider Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 JA ostatnio walczyłem z tą owiewką. Wycieraczka jedna wyszła bez problemu, ale druga za nic w świecie nie chciała zejść. Skończyło się odpadnieciu kawałka plastiku. Dopiero z pomoca perzyszedł mały ściągacz trójramienny do łożysk. Wyskoczyła od razu. Musiałem dostać się do obudowy komputera. Niestety próbowałem ciągnąć tę owiewkę do siebie i do góry. W końcu szarpnąłem naprawde mocno i się oderwała. Nie wiem w jaki sposób powinna ona wyjść, czy ciągnąc do góry czy poziomo do siebie w stronę zderzaka. Na razie to złożyłem na silikon, ale muszę poszukać nowej owiewki.
piteras Opublikowano 5 Listopada 2011 Opublikowano 5 Listopada 2011 chcialem sam wymienic wycieraczki na aero i rzeczywiscie nie jest to takie latwe, a niby kilka dni wczesniej wymieniali mi szybe i podszybie wiec myslalem ze zejdzie ale kiszka, bez sciagacza nie pojdzie, i nie probowalbym nawet czymkolwiek podwazac zbyt delikatne to wszystko a przy okazji gdyby ktos potrzebowal te stare wycieraczki chetnie sie ich pozbede - wiecej info na priv
marek_xtr Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Wystarczy kilka dni wcześniej popryskać jakimś WD-40 i schodzą bez problemu jak czymś podważymy
gacula Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 U mnie jak kupiłem auto to były już założone wycieraczki aero Jedno z głowy :gwizdanie:
marek_xtr Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Mnie czeka niedługo zmiana piór i nie wiem jakie wybrać właśnie, znacie jakieś godne polecenia :gwizdanie:
marek_xtr Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Mówisz że będą najlepsze :> :gwizdanie:
przepychacz Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 ...ja mam valeo i też jestem zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi