miszello Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Czy taki nit (śruba, mocowanie tablicy rejestracyjnej... whatever) jest wymienialny? Występuje to jako część?
pioteros Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 u mnie sie też urwał, co gorsza wpadł do środka klapy i lata przy otwieraniu myślę że nawet jeśli nie ma takiej części dostępnej to spokojnie możesz wsadzić swojego grubszego nita i przynitować tablicę (ja tak mam u siebie i jest ok)
medik Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Przyklej na taśmę dwustronną i problem z głowy. Dużo ładniej będzie
miszello Opublikowano 8 Października 2011 Autor Opublikowano 8 Października 2011 chcę jakoś przymocować ramkę do tablicy a w tym momencie jest to zrobione tak że jeden nit jest a zamiast drugiego jest śruba z nakrętką od wewnątrz i żeby odkręcić ramkę muszę zwalać tapicerkę klapy... chcę osadzić tam oryginalny nit lub zrobić coś a'la oryginał
davidoff82 Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Przyklej na taśmę dwustronną i problem z głowy. Dużo ładniej będzie U mnie się kręcił, nie dało się nic wkręcić teraz mam na taśmie i jest miód...
Rekomendowane odpowiedzi