derb2 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Światło jest za niebieskie, takie palniki były juz w aucie jak je kupiłem, po czym poznać temp. barwową lub gdzie jest to napisane?
sgx Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Witam Na oryginalnych żarnikach powinno być napisane jaka jest temp. światła, u mnie na d1s jest przynajmniej, na HID'ach raczej nie ma co liczyć i mniej więcej możesz sobie porównać do obrazków z googla np takich HID
Mauros88 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 na moich ori d2s z Philipsa(nie hid) pisze jaka jest barwa swiatla (4300k) na hidach malo prawdopodobne przynajmniej ja sie nie spotkalem jeszcze
Maxcudo Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 na moich ori d2s z Philipsa(nie hid) pisze jaka jest barwa swiatla (4300k) na hidach malo prawdopodobne przynajmniej ja sie nie spotkalem jeszcze Ja na ori D2S Philisps'a nie mam napisanej barwy, tzn jest, ale jakimś śmiesznym kodem
Mario82A4 Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Rozumiem że masz HIDA więc obstawiam że to 6000K jeśli daje lekko na niebiesko , zobacz czy na kabelkach nie ma karteczki z opisem
derb2 Opublikowano 9 Października 2011 Autor Opublikowano 9 Października 2011 Jest napisane Phillips czy jest czy występują one w różnych temp. barwowych?
.Pablo. Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Na oryginalnych palnikach jest tylko jedna temp 4300. Na hidach nie mam pojęcia
Mario82A4 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Jest napisane Phillips czy jest czy występują one w różnych temp. barwowych? Swoją drogą Philips robił żarniki do HIDA ? Bo wydaje mi sie że nie . Zobacz czy masz Hida czy Xenon
Rekomendowane odpowiedzi