Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zatrzaśnięty schowek jak otwozyć ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam dokladnie taki sam problem, ale juz wiem jak to zrobic. chcialem tylko powiedziec ze taka klameczka w serwisie kosztuje dokladnie 108zł..a na allegro widzialem takie za 140 zł. Zamowilem w sobote a na poniedzialek juz mieli a teraz ide montowac. SAM !! :D ps. Włąsnie takie szczegolowe zdjecia duzo pomogaja w samodzielny wykonaniu takich prac :)

Opublikowano

hehe temat klejenia nie pomaga a juz kleje 3 raz ,wystarczy na gora 20 otwarc i peka ten plastik, nic trzeba nowy w ASO kupić tylko nie zapomniec o przełożeniu bebenka ze starego przed jego wyrzuceniem :wallbash: :wallbash:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam

potrzebuje wyciągnąć klamkę którą otwiera się schowek mam problem z znalezieniem tej śrubki co mam być pod klameczką może ktoś dokładniej wytłumaczyć jak się do niej dostać :wallbash:

Opublikowano

o ile dobrze pamietam to ta srubka jest z lewej strony na boku drzwiczek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Przyczyna zatrzaśnięcia się schowka

4b7b400060237856.jpg

witam panowie :hi:,

u mnie ta sytuacja wygląda ciut inaczej mianowicie problemu z pękającym zawiasem nie ma, a klamka z ta płetwą i zamkiem są w jak najlepszej formie nic nie jest ułamane, a mimo to schowek da rade otworzyć tylko awaryjnie :confused4:. Podejrzewam, że coś musiało się stać z tym mechanizmem który umieszczony jest wewnątrz tej pokrywy schowka i stąd moje pytanie czy jest jakaś możliwość dostania się do tego mechanizmu i sprawdzenie co jest nie tak? czy raczej jest to element nierozbieralny że tak to ujmę i pozostaje tylko kupienie nowego schowka może pomóc.

Opublikowano

a ja złamałam zawias prawy który trzymał drzwi tego schowka :wallbash: :wallbash: :wallbash: co teraz mam kupić może podpowiecie

Opublikowano

dzięki Wąski wczoraj wieczorem na tą stronę dotarłam i jestem zła bo jeśli to jest wada to powinna zostać usunięta w serwisie na ich koszt a nie z naszej kieszeni :no:

Opublikowano

dzięki Wąski wczoraj wieczorem na tą stronę dotarłam i jestem zła bo jeśli to jest wada to powinna zostać usunięta w serwisie na ich koszt a nie z naszej kieszeni :no:

:wink4: życie
Opublikowano
Przyczyna zatrzaśnięcia się schowka

4b7b400060237856.jpg

witam panowie :hi:,

u mnie ta sytuacja wygląda ciut inaczej mianowicie problemu z pękającym zawiasem nie ma, a klamka z ta płetwą i zamkiem są w jak najlepszej formie nic nie jest ułamane, a mimo to schowek da rade otworzyć tylko awaryjnie :confused4:. Podejrzewam, że coś musiało się stać z tym mechanizmem który umieszczony jest wewnątrz tej pokrywy schowka i stąd moje pytanie czy jest jakaś możliwość dostania się do tego mechanizmu i sprawdzenie co jest nie tak? czy raczej jest to element nierozbieralny że tak to ujmę i pozostaje tylko kupienie nowego schowka może pomóc.

to jest poklejone tylko wymiana całego schowka cie ratuje :)

a co do pękającego otwierania miałem to samo. klejenie oczywiście nic nie daje. ale wystarczy lutownica i cienki drucik wtopić w pękniecie i po problemie :kox:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Pozwolę sobie odświeżyć temat :) Mam ten sam problem ze schowkiem. Może ktoś mi napisać w jaki sposób mam wymontować schowek (a może wystarczy w jakiś sposób ściągnąć same drzwiczki?) aby odkręcić śrubkę 3 na rysunku powyżej ?? :wallbash:

Opublikowano

kolego przeczytałeś ten wątek przecież jest wszytko wyjaśnione :cool1:

Opublikowano

No jasne, że przeczytałem, ale nie mogę się dobrać do tej śrubki, która jest z boku i stąd moje pytanie. Czy da się ją jakoś odkręcić bez wyciągania całego schowka :mysli:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 14:04_________________________________________________Dobra już chyba znalazłem. Wcale nie było łatwo w gąszczu informacji. Napiszę tutaj dla potomnych :)

Można wyciągnąć te kołeczki na których trzyma się zawias i wtedy ściągnąć drzwi :good:

Opublikowano

przeciez wyciagnac schowek to 3 minuiuty

Opublikowano

Ale po co wyciągać cały schowek w 3 minuty jak można wyciągnąć same drzwiczki w 2 minuty? Jeszcze nam minuta na szybkiego browarka zostaje ;d[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 17:08_________________________________________________Jeszcze pytanie do czego jest przewód oznaczony na zdjęciu? Nie jest nigdzie podłączony i nie mogłem znaleźć miejsca, aby go podłączyć...

23f3bd52749ca624.jpg

Opublikowano

A nie jest to od silowniczka schowka??

Opublikowano

Hmmm ja mam jeden siłowniczek z drugiej strony i jest on podłączony. Chyba, że powinny / mogą być dwa siłowniczki ??

Opublikowano

Nie nie jeden jest..ja myslalem ze to tamta strona a tu hmmm nie mam pojecia

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

A może miałeś kiedyś zmieniarkę w schowku?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To jest chyba wtyczka do dezaktywatora poduszki pasażera