Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Fake s4 US /SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szacun.. :hi: ładnie sie prezentuje z tym kołem.. :wink:

Opublikowano

kurna to ja juz nie wiem ile mam u siebie... ide mierzyc bo u Ciebie spoko to wyglada.... ale i tak szacun za latanie na takiej glebie

Opublikowano

kurna to ja juz nie wiem ile mam u siebie... ide mierzyc bo u Ciebie spoko to wyglada.... ale i tak szacun za latanie na takiej glebie

a średnicę opony 18' masz taką odpowiednią do ori 15'? Bo u mnie 18' jest przez naciąg 1cm niżej i może przez to ;-)
Opublikowano

opony mam ciulowe bo 225/40 i pawdopodobnie to jest problem, ale z drugiej strony mam dosc mocno schowane kolo bo nie zakladalem dystansow, mam et 43 i 8j

20140830_153548_zps7ea33e9f.jpg

nawet widac jak opona blotnik podgiela :/

Opublikowano

Napewno wina opony, jak miałem 17' 205x50 et 35 to tez mi wygiello błotniki przy 60 cm glebie, teraz na 18' et 39 i jeszcze spory zapas jest aby błotnikow nie ruszalo

Opublikowano

100% opony, ja mam et30 i nic sie tam nie dzieje, a tyle co mam tylko ranty podgięte, ale nie wyciągane

Opublikowano (edytowane)

Ja ranty mam ale tylko trochę podgięte, rolowane bez szalu, za to nadkola od środka trze a blacha cala

Tak jak stoi 20k bez kół RH

Edytowane przez slavko87
Opublikowano

czemu sprzedajesz tyle pracy serca wyrzeczen ? a ty teraz ja sprzedajesz ? :thumbdown::wallbash::co:

Opublikowano

Mam nowy projekt zacniejszy

Opublikowano

B8? :kox:

rzekl bym ze lepszy no ale na dniach się pochwałę
Opublikowano

Czekamy, czekamy -)

Opublikowano (edytowane)

Ta b5 jest przepiekna. Z wyglądu az dech zapiera. Bralbym ją bo szukam drugiego auta gdyby nie to ze tym poprostu nie da sie jezdzic. To jest auto do stania w garażu i cieszenia oka :) i juz nie mowie nawet o dziurach ale nawet u mnie w miescie to na pierwszym progu spowalniajacym zawisłbym pewnie. Reasumując ogromny szacun za wlozona prace w body itp. Cos pieknego ale potencjalny kupiec to raczej długo se tym nie pojezdzi bo pewnie ro***bie ten piękny zderzak zaraz za rogiem :)

Edytowane przez exportsubripp
Opublikowano

Zawsze można gotować podnieść ;)

Opublikowano

Ta b5 jest przepiekna. Z wyglądu az dech zapiera. Bralbym ją bo szukam drugiego auta gdyby nie to ze tym poprostu nie da sie jezdzic. To jest auto do stania w garażu i cieszenia oka :) i juz nie mowie nawet o dziurach ale nawet u mnie w miescie to na pierwszym progu spowalniajacym zawisłbym pewnie. Reasumując ogromny szacun za wlozona prace w body itp. Cos pieknego ale potencjalny kupiec to raczej długo se tym nie pojezdzi bo pewnie ro***bie ten piękny zderzak zaraz za rogiem :)

Panie gwint w górę i jest ok, w sumie takiej wprawy nabrałem do jazdy na glebie ze i progi nie takie straszne, jak łapy szuraja to nie jest zle ;-)

W Week leci szarak na OLX

Opublikowano

Hehe. Powodzonka. Szkoda zeby jakis burak teraz je wziął i agrotuning robił. Tu jest wszystko ideał, nic juz nie trzeba zmieniać.

Opublikowano

Nie sprzeda się w całości to powrot do seri

Opublikowano

Chetnych na tajle napewno znajdziesz, szkoda ze sprzedajesz bo to jedna z lepszych bepinć na tym forum

Opublikowano

Oj tam oj tam, nowe jest lepsze :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...