Opublikowano 11 Maja 20179 l Panowie, czy wrzucając skrętne Bi w Exeo ST , schemat będzie identyczny jak dla Audi?
Opublikowano 23 Maja 20179 l Jest możliwość podłączenia lamp bixenonowych bez przeciągania żadnych przewodów tylko podmiany kabli przy wtyczce żeby np swiecił tylko xenon lub ustawić światła do jazdy dziennych? Mam w tej chwili auto u mechanika i jest ściągnięty przedni zderzak. Niestety mam zbitą lampe halogenową i wymieniłbym bym od razu na bixenony, chciałbym zeby mechanik tylko to złożył a resztę podłączenia zrobił bym już sam po domem.
Opublikowano 23 Maja 20179 l 2 godziny temu, Wr0clawianin napisał: Jest możliwość podłączenia lamp bixenonowych bez przeciągania żadnych przewodów tylko podmiany kabli przy wtyczce żeby np swiecił tylko xenon lub ustawić światła do jazdy dziennych? Mam w tej chwili auto u mechanika i jest ściągnięty przedni zderzak. Niestety mam zbitą lampe halogenową i wymieniłbym bym od razu na bixenony, chciałbym zeby mechanik tylko to złożył a resztę podłączenia zrobił bym już sam po domem. kostki trzeba zmienić, ewentualnie mam gotowe adaptery plug&play na stanie, zostanie Ci tylko przeciągnięcie przewodów do MCE i przekodowanie na BIXy. jak zainteresowany to uderz na PW, dogramy szczegóły
Opublikowano 24 Maja 20179 l Dnia 11.05.2017 o 18:09, koloboro napisał: Masz Pan i porównuj. Nikt za Ciebie tej roboty nie zrobi pdfy.rar Dzięki, są różnice jak widać..
Opublikowano 11 Lipca 20179 l Mam pytanie odnośnie przetwornic. Czy muszę kupić przetwornice 8E0 941 329 oraz 8E0 941 329 A, czy podejdą dwie o takim samym numerze? Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 Lipca 20179 l Witam Podpowie któryś z kolegów jakie ma być kodowanie w 55 xsenon .Sterownik mam z a6 c6. Wywala mi blad 01042.Pewnie kodowanie trzeba zmienić .
Opublikowano 3 Października 20178 l Witam, zmieniłam front z B6 na B7 z adaptacyjnymi światłami.Czy ktoś pomyślnie zaprogramował moduł 4F0 907 357 na klaster B6 RB4?Myślę, że to powinno działać, ponieważ B6 ma ten sam "drive CAN high" i "drive CAN low" 12; 13 styków w złączu T32a (zielony), który łączy moduł AFS.Proszę dać mi znać, jeśli to się uda. Dziękuję Ci!przepraszam za mojego polskiego
Opublikowano 1 Stycznia 20188 l Panowie, jaki nr tych czuników poziomowania przednich i tylnych bo na aukcjach są jakieś inne
Opublikowano 11 Lutego 20188 l Panowie, jaki nr tych czuników poziomowania przednich i tylnych bo na aukcjach są jakieś inneMasz na pierwszej stronie, wystarczy poczytać zamiast się cały czas pytać. Wysłane z OP3T
Opublikowano 3 Marca 20188 l Panowie! Chcę zmienić mój bix na bix skretny... dobrze rozumiem że muszę wymienić lampy i przetwornice? I bo troszkę się gubię a nie ma już schematu wtyczek.....muszę dołożyć jakieś przewody do kostki?
Opublikowano 3 Marca 20188 l Panowie! Chcę zmienić mój bix na bix skretny... dobrze rozumiem że muszę wymienić lampy i przetwornice? I bo troszkę się gubię a nie ma już schematu wtyczek.....muszę dołożyć jakieś przewody do kostki?Lampy + przetwornice + moduł + drobna zmiana w instalacji. Kabli nie trzeba dokładać. Wysłane z 1+3T
Opublikowano 3 Marca 20188 l 3 godziny temu, H4mm3R napisał: Lampy + przetwornice + moduł + drobna zmiana w instalacji. Kabli nie trzeba dokładać. Wysłane z 1+3T Dziękuję za odpowiedź Tomku! A czy trzeba jakis czujnik skrętu pod kierownice?
Opublikowano 3 Marca 20188 l Godzinę temu, tazzi napisał: Dziękuję za odpowiedź Tomku! A czy trzeba jakis czujnik skrętu pod kierownice? Przecież masz fabrycznie zamontowany, chyba nie czytałeś tematu.
Opublikowano 3 Marca 20188 l 2 godziny temu, H4mm3R napisał: Przecież masz fabrycznie zamontowany, chyba nie czytałeś tematu. Przepraszam teraz na spokojnie jeszcze raz na to popatrzałem i jest jak mówisz. Dziękuję za pomoc
Opublikowano 7 Marca 20188 l Masz na pierwszej stronie, wystarczy poczytać zamiast się cały czas pytać. Wysłane z OP3TNie miej mnie za ignoranta [emoji28], przeczytałem prawie cały temat tylko z tego co patrzyłem na Allegro te czujniki maja różne nr-y, tzn przykładowo jest aukcja z opisem „czujnik poziomowania a4 b7” a w aukcji widać na zdjęciu ze jest inny nr niż ten z tematu, dlatego pytam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 7 Marca 20188 l Nie miej mnie za ignoranta [emoji28], przeczytałem prawie cały temat tylko z tego co patrzyłem na Allegro te czujniki maja różne nr-y, tzn przykładowo jest aukcja z opisem „czujnik poziomowania a4 b7” a w aukcji widać na zdjęciu ze jest inny nr niż ten z tematu, dlatego pytam Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTo zapytaj sprzedawcę co sprzedaje, bo to że czujnik wygląda tak samo, a np. pochodzi z A6 to nie będzie działać. Musi się numer zgadzać i tyle. Wysłane z 1+3T
Opublikowano 10 Marca 20188 l W dniu 7.03.2018 o 07:40, H4mm3R napisał: To zapytaj sprzedawcę co sprzedaje, bo to że czujnik wygląda tak samo, a np. pochodzi z A6 to nie będzie działać. Musi się numer zgadzać i tyle. Wysłane z 1+3T Ważne info !!! W końcu doszedłem skąd ten zamęt z numerami. Większość sprzedawców bierze nr części z elementu elektrycznego czujnika a nr całego czujnika patrząc na ETKE jest wybity na metalowej części mocowanej do wahacza. Wreszcie udało mi się to tego dojść
Opublikowano 13 Marca 20188 l Jeszcze ostatnia kwestia, ktoś może wie ile m przewodów potrzeba tak na oko ?