zwierzakfm Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 A wiec przyszedl czas na zmiane drugiego auta w rodzinie. Oczywiscie wybor mogl byc tylko jeden: CCCO Padlo na S4 cabrio, poniewaz jest mocne i jednoczesnie bedzie dawalo frajde z jazdy ze zlozonym dachem uzytkownikom V8 nie musze tego tlumaczyc :> Przebieg niecale 55 tys. mil, wiec mysle, ze naciesze sie jeszcze nim sporo. Auto na wyposarzeniu ma min: - RNS-E + zmieniarka CD - kolorowy FIS - Bose - ksenony - przyciemniane, skladane lusterka zewnetrzne - przyciemniane lusterko wewnetrzne - elektrycznie ustawiane i podgrzewane fotele - 4.2 NA V8 :> - czujniki parkowania tyl - 6-cio biegowy tip z lopatkami przy kierownicy - Audi Phone prep. - pewnie jeszcze kilka innych rzeczy ktorych jeszcze nie odkrylem Silnika przedstawiac nie musze: 4.2 NA V8, 344 BHP, 410Nm, 40V, brzmi bosko :> Niedlugo wybiore sie do MRC na hamownie, zobaczymy ile kucy jeszcze zostalo Planowane mody: - Milltek non-res catback - LED'y na tyl - 19" kola + dystanse - przyciemnione szybki - moze lekkie obnizenie zawiechy Kilka zdjec:
jedrekx Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 piękna sztuka szkoda tylko, że dach nie jest czarny.. powodzenia w modach
pawel1380 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Oj piękna...i super że dach czerwony
miedzikos Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Piękna jest dach daje rade
Flyer Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 CUDO ! Czerwony dach, czarny lakier i biala tapicerka Do tego V8 w cabrio = sam MIOD !
Łukasz 23 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Robi wrażenie nie ma co :kox: dużo frajdy z jazdy życzę.
miron78 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 jakoś tak mało się odznacza w stosunku do zwykłej A4
MAGIC87 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Planowane mody:- Milltek non-res catback decayed - LED'y na tyl - 19" kola + dystanse - przyciemnione szybki - moze lekkie obnizenie zawiechy bo tu wiecej nie ma co robic
letallec Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Planowane mody:- Milltek non-res catback decayed - LED'y na tyl - 19" kola + dystanse - przyciemnione szybki - moze lekkie obnizenie zawiechy bo tu wiecej nie ma co robic Mozna jeszcze kiere przerzucic na lewo Ladna sztuka
A-rek Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 CUDO ! Czerwony dach, czarny lakier i biala tapicerka Do tego V8 w cabrio = sam MIOD ! dokładnie, ale szkoda że nie manual :>
zwierzakfm Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 jakoś tak mało się odznacza w stosunku do zwykłej A4 no coz bo to w koncu jest A4 z wlozonym do niej V8, mocniejszymi heblami, etc. a co lepiej by wygladala gdyby miala spoiler a'la dragster na tyle? ale szkoda że nie manual :> za stary i za leniwy jestem na manual
mystic.pl Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Auto piękne, moje marzenie na lato tylko kierę bym dał z rs5 z łopatkami w chromie bo ta już trąci myszką, nowa by zmieniła środek optycznie. Jest ksenon i spryski super, żadka sprawa jak na anglika.
jozek726 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Cudo :slina: :slina: ale wolałbym dach czarny ale i tak jest piękna
kadafi Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 :kox: jest piekne tylko pogratulowac az sie prosi o glebe i jakies 19"
streetrace Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Bardzo ładna... aż mi się wzieło na wspomnienia... Jak miałem cabrio, to od maja do września... robiłem tysiące kilometrów, zupełnie bez celu...
Roger_35 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Jak miło, Myślałem, że tylko ja jestem szalony. Dokonałeś super wyboru, naprawdę. W tym aucie jesteś w innym świecie, no i ten dźwięk z wydechu, poezja, wiem coś o tym. Serdeczne gratulacje. A, i moje zdanie jest takie, im więcej pozostanie w tym aucie w oryginale tym lepiej, to będzie klasyk za chwilę. Ja mojej, jeśli mnie życie nie zmusi, nie zamierzam sprzedawać w ogóle. Urodziło mi się jedno pytanie, piszesz o LEDach na tył. Masz jakiś konkretny model lamp na myśli, bo ja jak dotąd nie znalazłem. PS. Mnie już trochę przeszło, ale domyślam się, że Ty masz cały czas permanentnego banana na twarzy, tak trzymać.
grzes1150 Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Cabrio, quattro i V8 Gdy by jeszcze kiera była po lewej stronie Milltek tu zrobi robotę zajebist@
Rekomendowane odpowiedzi