Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Co to jest za manetka ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, kupiłem Audi z taka manetka...generalnie nie wiem jak jej uzywac ( jesli w ogóle ma jakąś funkcję ) bo ni hu hu nie chce nic działać i nic się nie dzieje :mysli:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5760c2c8d9c3d908.html

Opublikowano

Tempomat :szukaj:

Opublikowano
  • Autor

yyyy chyba nie wiesz jak wygląda tempomat koleszko...gdyby to było to to bym nie zakładał tego tematu

Opublikowano

Hi,

hehehe:).

Ja mam u siebie taką manetkę i to właśnie jest tempomat.

Pozdrawiam

Opublikowano

FUNK to chyba po niemiecku radio...

Opublikowano
  • Autor

też mi tak translator przetłumaczył dlatego wątpię żeby to był tempomat

Opublikowano

Manetka z przyciskiem FUNK słuzyła dla samochodów specialnych :gwizdanie:

TAXI, Policja , Lekarz, Straż Pozarna

funkyt.jpg

Opublikowano
  • Autor

auto jest białe....więc straż pożarną bym wykluczył, więc pozostaje albo TAXI albo Policja

pytanko....czy TAXI w DE są TYLKO w beżach czy np może byc też białe ?? i czy POLIZEI miała Audi A4 na wyposażeniu ?? :mysli:

ok sprawdziłem..policja neimiecka miała Audi A4 Avant na wyposazeniu z takim samym kolorem jak ja mam

Audi A4 Avant "Polizei Bayern"

Opublikowano

FUNK to chyba po niemiecku radio...

Funk to jest skrót od Funktion lub Funktionalität, po naszemu funkcja/ funkcjonalność. Auto jest prawdopodobnie po służbach mundurowych, ale to na 100% można ustalić po numerze nadwozia albo ktoś dołożył tempomat i pozyskał taką, a nie inną manetkę.

Opublikowano
  • Autor

nie nie tempomat to to nie jest bo już to sprawdzałem na wszystkie możliwe sposoby

Opublikowano

kolego mam identyczą manetkę i musze ci z przkrością stwierdzić, że jesteś w błedzie. To jest TEMPOMAT.

Tego się nie sprawdza tylko używa i bodajze pow 50km/h wciskasz fix i nieruszasz pedałów, bo one go wyłączaja

Opublikowano

kolego mam identyczą manetkę i musze ci z przkrością stwierdzić, że jesteś w błedzie. To jest TEMPOMAT.

Tego się nie sprawdza tylko używa i bodajze pow 50km/h wciskasz fix i nieruszasz pedałów, bo one go wyłączaja

Nikt nie jest w błędzie, poprostu przycisk FUNK był w wersjach służb mundurowych , byc moze u Ciebie ktos podłaczy tempomat pod to!

Sprawdz jak wygląda ORI manetka do Tempomatu :cool1: Ja na niej nie widze przycisku FUNK

Opublikowano

poprawka zwracam honorek bo nie zauwazyłem pierwszego linku z fotką :hi:

Opublikowano

Ori manetka pod tempomat wygląda tak:

21e2gdf.jpg

Opublikowano
  • Autor

czyli wychodzi na to że był to prawdopodobnie przycisk od włączania "koguta"

poza tym...zastanawiałem się dlaczego auto po shamowaniu miało 134KM w AFN-ie a teraz jest wszystko jasne, tak samo mam pompę 11 czyli chyba można podejrzewać na 99% że jest to były radiowóz bo nie sądze żeby zlotówa z Berlina podnosiła moc w taryfie :mysli:

Opublikowano

Jak świat światem, to w Niemczech TAXI były/są beżowe :gwizdanie: Swoją drogą też bym taką manetkę przyjął :good:

Swoją drogą cały czas szukam przycisku "FUNK" na konsole środkowa zamiast "ASR", bo mam tak zrobione spryski światełek :decayed:

Opublikowano

no prosze poniemieckie policyjne auto w polsce :)

Jak chcesz mozemy sie wymienic za normalne manetke.

Opublikowano
  • Autor

hehe nie nie jak już to może bym się zamienił na tempomat ale za zwykła to raczej nie :wink4: