juby_p Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 może pompa przelewająca paliwo z lewego do prawego nie działa? ale widzę przynajmniej że nie tylko ja mam taka ciężka krowę moja waży 1700kg i tak jak wcześniej pisałeś jak pojawił się moment większy od 400Nm to autem dopiero zaczęło szarpać w sensie odczuwalnego przyspieszenia przy klepnięciu podłogi
spanky Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 może pompa przelewająca paliwo z lewego do prawego nie działa? ale widzę przynajmniej że nie tylko ja mam taka ciężka krowę moja waży 1700kg i tak jak wcześniej pisałeś jak pojawił się moment większy od 400Nm to autem dopiero zaczęło szarpać w sensie odczuwalnego przyspieszenia przy klepnięciu podłogi no wlasnie podejrzewam cos w zbiorniku , ale jak pomysle ze mam sie tam dobrac to mi sie odechciewa ... fakt , auto z takimi parametrami dopiero jako tako jezdzi .... choc dnia poprzedniego jezdzilem A4 B5 w osce 400Nm/196PS i w porownaniu z tym to B6 stoi w miejscu ...
juby_p Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 może pompa przelewająca paliwo z lewego do prawego nie działa? ale widzę przynajmniej że nie tylko ja mam taka ciężka krowę moja waży 1700kg i tak jak wcześniej pisałeś jak pojawił się moment większy od 400Nm to autem dopiero zaczęło szarpać w sensie odczuwalnego przyspieszenia przy klepnięciu podłogi no wlasnie podejrzewam cos w zbiorniku , ale jak pomysle ze mam sie tam dobrac to mi sie odechciewa ... fakt , auto z takimi parametrami dopiero jako tako jezdzi .... choc dnia poprzedniego jezdzilem A4 B5 w osce 400Nm/196PS i w porownaniu z tym to B6 stoi w miejscu ... no tak ale to B6 w Q musiało by mieć 240ps i 450Nm żeby tak jechało pewnie bo ile jest różnicy w wasze? 400kg?
spanky Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 400 to nie ale jakies 250/300 kg + straty na napedzie
adrian998998 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Maciej jak u mnie byl na podmiance pompek i regulacji, ze mna jezdzil moim pazdzierzem Ogolnie GTB u Macieja fajna ma gore:) i fajnie z miejsca sie odpycha:) nie to co u mnie 3 bieg i brak trakcji:P
dejf Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 Moim zdaniem wydech musowo w tym aucie wtedy będzie malina. Ile miałeś wersji softu i hamowań? Kopci trochę w jakichkolwiek obrotach przy max zadaniu?
MAGIC87 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 wychodzi ze to samo co u mnie:wink: ile bys nie podlał to nie reaguje na paliwo i nie chce kopcic
juby_p Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 wychodzi ze to samo co u mnie:wink: ile bys nie podlał to nie reaguje na paliwo i nie chce kopcic a jakie czasy masz?
adrian998998 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 U Macieja jest Dym bo sam widziałem:)
spanky Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 U Macieja jest Dym bo sam widziałem:) Dym byl bo pompki byly nie wystrojone i maly boost 1.65 Teraz po zgraniu gratow przy ruszaniu ogniem zakurzy potem jest czysto.
adrian998998 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 No patrz a u mnie kurzy non stop:P Wujek powiedział że muszę kominiarza wynająć bo tyle sadzy u mnie jest:P jak się nie dałem Alfie wyprzedzić
juby_p Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 na 1756 do 200 paru koni nie powinno być dymu
spanky Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 No patrz a u mnie kurzy non stop:P Wujek powiedział że muszę kominiarza wynająć bo tyle sadzy u mnie jest:P jak się nie dałem Alfie wyprzedzić Z takimi pompkami nie dziwne ze kurzy
juby_p Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 No patrz a u mnie kurzy non stop:P Wujek powiedział że muszę kominiarza wynająć bo tyle sadzy u mnie jest:P jak się nie dałem Alfie wyprzedzić Z takimi pompkami nie dziwne ze kurzy Jakby wiadrem lał ;P teraz tylko przeciąg przez głowice trzeba dorobić i będzie dopiero ogień....
spanky Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Opublikowano 5 Lutego 2013 na 1756 do 200 paru koni nie powinno być dymu No i nie ma ....
adrian998998 Opublikowano 5 Lutego 2013 Opublikowano 5 Lutego 2013 No jakie to pompki;) przecież to zwykłe AJ-ty:P ale cicho........
Rekomendowane odpowiedzi