Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Zmiana tylnich lamp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar wymienić z tyły lampy na ledy,oglądałem dzisiaj na stronie z kierunkami ledowymi tylko że troszkę przyciemniane.Czy będę musiał coś przestroić w kompie by na wyświetlaczu miedzy zegarami nie pokazywało spalonej żarówki?

Opublikowano

nie powinno być problemu jeżeli wymienisz na całe lampy LED a nie same żarówki.... FIS nie będzie krzyczał o spalonych żaróweczkach

Opublikowano

Dzięki za podpowiedz,wiem że nie ma problemu z wymianą wiec tylko zamówić i wstawić.Pozdrowienia

Opublikowano

Masz racje sorrkiiiiii,ale posiedzisz za granicą to czasami sam zaczniesz się zastanawiać jak się piszę :embarrassed:

Opublikowano

Mam u siebie lampy led dymione wszystkie żarówki to led z wyjątkiem cofania. Nie czytaj co piszą producenci i sprzedawcy że 5min i gotowe. Rezystory dołączone do zestawu są na dwustronnej kiepskiej taśmie i po przyklejeniu ich i trzaśnięciu klapą odpadają :decayed::polew: więc trzeba je przykręcić a to już trochę roboty bo trzeba dociąć odpowiedniej długości śrubki itp i całość ze zdjęciem tapicerki klapy przykręceniem rezystorków zajęło 30min. Poza tym żadnych błędów nie ma a lampy prezentują się rewelacyjnie :decayed:

Opublikowano

Dzięki za tą informacje,w listopadzie wybieram się do kraju na urlopik wiec przy okazji wymiany rozrządu zrobię lampy.Zbieram troszkę informacji, po co na urlopie niepotrzebnie się denerwować :>

Opublikowano

A jest ktoś, kto rezał ledy z A6 i może coś na ten temat powiedzieć? Ciekawi mnie czy jest to bardzo problematyczne i jak się do tego zabrać..